WATER - Refreshing Wisdom:

Chrystal infused body massage oil

Verkrijgbaar in 100ml of 500ml (voor salongebruik)

Body massage-olie op basis van amandel en avocado-olie verrijkt met een blend van pure essentiële oliën volgens de energie van de 5 elementen.

Elke olie is verrijkt met een kristal om de olie energetisch nog krachtiger te maken.

WATER: Refreshing Wisdom

Geur: Benzoë, Kaneelblad, Lemongrass

Een combinatie van citroengras en kaneel, zoet en fris tegelijk. Het element water staat voor zelfreflectie en tot rust komen, je intuïtie versterken, je angsten onder controle krijgen en flexibiliteit.

Water is kalm, soms woest. Het stroomt flexibel om obstakels heen en bereikt altijd zijn doel. In de mens geeft water de kracht om mee te stromen met het leven : go with the flow. Water energie geeft inzicht in wat we willen en helpt volharden om die doelen te behalen. Water uit balans brengt angst teweeg.

Werking:

De water-energie in deze olie draagt bij aan:

Zelfreflectie, aanpassingsvermogen, zelfkennis, naar jouw kern keren, jezelf rust gunnen, voelen en naar je gevoel luisteren, intuïtie, je angsten onder controle krijgen, weten wat je wil diep vanbinnen, doorzettingsvermogen, wilskracht en flexibliteit.

Effect op de huid:

  • Benzoë: depigmenterend, maakt zacht wat hard is, warmte en geborgenheid
  • Kaneelblad: stimuleert bloedsomloop, werkt tegen geestelijke uitputting, warmte en inzicht
  • Lemongrass: werkzaam voor reumatische pijnen, vermoeidheid en bloedsomloop, is bloedzuiverend en kalmerend

Activatie chakra’s:
Chakra 2, 3 en 6

Toegevoegd kristal: Larimar : geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens en extreme emoties en helpt om blokkades te doorbreken. De steen zet aan tot actie maar stimuleert ook om dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is. Fysiek stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen.

Gebruik: Masseer de huid van het lichaam met een kleine hoeveelheid olie voor ontspanning en therapeutisch effect. Schud de fles om de energie van het kristal te activeren.

WATER - Refreshing Wisdom:
WATER - Refreshing Wisdom:
WATER - Refreshing Wisdom:

Wil jij graag de Holistic Aromatherapy van Studio Mino verdelen?

Vraag jouw proefaanbod Holistic Aromatherapy aan.