Getuigenissen

We vinden het belangrijk om feedback te krijgen. Lees hieronder verschillende reacties over onze verzorgingsmerken of laat zelf feedback achter door te klikken op de knop rechts in beeld.

Beste Barbara,

Eerst en vooral wil ik jou en Lieselot bedanken voor de zeer leerrijke en fascinerende opleiding van de edelsteenmassage van het lichaam.

Terug heel veel opgestoken van de opleiding!

Fantastisch gewoon.

Magali van de Sype van Ma Belle - Zuienkerke

Ik ben heel blij dat ik mijn research heb gedaan in minerale make-up en dat ik bij jou ben terechtgekomen. Het voelde meteen juist aan (ook al had ik even tijd nodig om de knoop door te hakken) en dat is het ook! Ik ben dankbaar en mijn klanten ook. Het heeft ook mijn business tot een totaal ander level geholpen!

By Mary With Love - Berchem

Een prachtige vrouw met een mooie persoonlijkheid. Ongelooflijk hoe ze gaat voor haar missie en passie. Ik ben heel blij dat ik haar heb mogen leren kennen. Zonder haar zou mijn zaak niet zijn wat het nu is. Heel blij en dankbaar hiervoor!

Beauty With Senses - Brasschaat

Barbara is een gedreven onderneemster en Studio Puur een bedrijf met een ziel! Fijn om met jullie samen te werken.

The Skin Clinic - Lennik

De opleiding was heel goed! Naar jou kan ik geboeid blijven luisteren. Bedankt voor de goede ontvangst, lekker eten en de deskundige uitleg!

By Mary With Love - Berchem

Nog nooit heb ik me bij een leverancier zo ondersteund gevoeld. Bij Studio Puur ben je als klant geen 'nummer', en dat is geheel de verdienste van de persoonlijke en hartelijke aanpak van Barbara. Top Onderneemster!

Beauty Shack te Brecht

Ik ben al jaaaaaaaaaaaren klant van Studio Puur. Ik leerde Barbara kennen voor ze opstartte en ik heb altijd in haar geloofd. Haar drive, haar rust, haar overtuiging. Je bent zo goed bezig Barbara. You walk your talk. I like this!

Caroline, deVijfklaver te Ronse

Ik heb onlangs kennis gemaakt met jullie producten van OrganicSpa en ik ben er heel tevreden van. Ik heb al meerdere malen allergisch gereageerd op bepaalde producten met een ziekenhuis opname als gevolg. Met een klein hartje heb ik de producten van OrganicSpa uitgeprobeerd en en super tevreden. Geen reactie en mijn huid is echt rustiger.

Ellen O.

Geweldig Barbara! Super bedankt. Iedere keer krijg ik weer de bevestiging van mijn goeie besluit om bij jullie bedrijf aan te sluiten. Zo’n prachtige ondersteuning, dank je wel.

Ilse V. K.

Ik kan mijn dankbaarheid niet genoeg uiten. Ik heb tot vorig jaar 22 jaar met een ander merk gewerkt en nog nooit zo’n professionele, menselijke aanpak gekregen als nu bij Studio Puur. Daar wordt een mens heel blij van!

Heidi P.

Ik ben nog maar gestart met Studio Puur, maar mijn complimenten!! Ik voel me heel goed begeleid en de foto’s en uitleg zijn ook top! Dank je wel.

Bianca M.

Super initiatief, ik vind marketing al jaren een struggle. Zeker als je in de zaak aan het werken bent, blijft hier maar weinig tijd en zin voor over! Top x.

Lien S.

Gromicoach is een coaching bedrijf voor hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Een doelgroep die hard doordenkt op alles en dus ook veiligheid heel belangrijk vindt. Daarom hebben we vanaf dag 1 al alles voorzien in onze praktijk: mondmaskers, een face shield en ontsmettingsgel.

Er was niet echt veel volk die graag die gel gebruikte totdat we op dit product gebotst zijn. In onze cursussen zijn er soms zelfs mensen die effectief nog een 2de keer de gel opdoen 'voor het zekerste'. Het is een zeer zachte gel, riekt super goed en is eigenlijk zelfs rustgevend.
We krijgen heel veel positieve reacties van onze klanten.
Corona mag echt wel stilletjes aan stoppen .... maar deze gel mag zeker nog wat langer blijven (werkt ook tegen de griep he ;-)

Rudo, Gromicoach

Bedankt voor de ontzettend leerrijke en aangename tweedaagse in Antwerpen! Het plaatje klopt helemaal! Je kent echt je producten en brengt je kennis met ontzettend veel enthousiasme en liefde over op anderen. Ik was al overtuigd, nu nog meer. Mijn handen jeuken om eraan te beginnen. Top!

Babette, Instituut Babette, Oudenburg

Ik wou je even laten weten dat ik echt heel tevreden ben van de producten! Een mooie, egale en natuurlijke look, helemaal wat ik wou! Er is ook al interesse van klantjes, dus wellicht hoor je snel terug van mij.

Kirsten, The Paintbox, Diepenbeek

Als ‘Bio’-mens is het voor mij evident dat ik ook Biologische verzorgingsproducten gebruik voor de behandelingen in mijn instituut. Heel veel merken beloven ‘natuurlijk’ te zijn tot ik de ingrediënten naderbij bekijk. OrganicSpa is dit wel: 100% natuurlijk en biologisch. Vandaar ook mijn keuze om met OrganicSpa te werken. Met het advies dat ik aan klanten geef, ben ik heel zeker dat ze resultaat zullen bekomen. Klanten getuigen heel tevreden te zijn met het gebruik van de producten. De producten zijn aangenaam en zuinig in gebruik, hygiënische verpakt en prijs/kwaliteit enorm goed. Meerdere reden om OrganicSpa aan te bevelen. Eveneens zeer belangrijk: de samenwerking met Barbara van StudioPuur. Het persoonlijk contact en opvolging waardeer ik enorm. Fijn om met OrganicSpa en StudioPuur elke dag mensen te verwennen.

Kristel, Zenhuis – Haacht

Na mijn tienerjaren met felle acné bleef ik een erg vette huid hebben. Ik heb al een gans gamma producten uitgeprobeerd, telkens met weinig succes, mijn huid bleef glimmen. Toen ik met de producten van Organicspa begon, was ik dus ook sceptisch. Groot was mijn verbazing toen ik merkte dat na 1 dag de producten gebruikt te hebben, de glimmende huid was verdwenen. Echt, ik kon mijn ogen nauwelijks geloven. Mijn huid ziet er nu ook veel gezonder uit en voelt veel elastischer aan. Ik kan de producten dus ten zeerste aanraden!

Elke uit Leuven

Sorry voor het storen op zondag, maar ik kan het niet laten:-)
Gisteren mijn allereerste make-up workshop gegeven. Ik heb €620 aan producten verkocht naast de €35 inschrijvingsgeld voor 4 personen! Het was een goede dag! Merci voor alle tips tijdens de masterclass “workshops geven”, ik heb ze goed kunnen gebruiken!

Isabelle, Beautybelly, Rumbeke

De workshop is zaterdag heel goed verlopen. Er zijn 16 personen langsgeweest, waarvan er 15 aangekocht hebben. We hebben een omzet bereikt van €2056. Ik ben alvast heel tevreden. Het was leuk met jullie samenwerken, super goed, naturel en heel deskundig.

Het was een succes, de klanten vonden het heel fijn en achteraf heb ik ook nog hele leuke reacties gekregen!
Alvast bedankt voor jullie professionele en pure aanpak, waar ik mij volledig in kan vinden!

Lien, Esthetiek Lien Seynaeve, Desselgem

Wil jij ook een getuigenis achterlaten over een van onze merken?

Schrijf getuigenis