Getuigenissen

We vinden het belangrijk om feedback te krijgen. Lees hieronder verschillende reacties over onze verzorgingsmerken of laat zelf feedback achter door te klikken op de knop rechts in beeld.

Ik wou je even laten weten dat ik echt heel tevreden ben van de producten! Een mooie, egale en natuurlijke look, helemaal wat ik wou! Er is ook al interesse van klantjes, dus wellicht hoor je snel terug van mij.

Kirsten, The Paintbox, Diepenbeek

De Alexami VIP make-up-workshop was een zeer aangename kennismaking met de producten. Bij mijn thuiskomst vonden ze mij er zo goed uitzien. Na jaren maquilleren op dezelfde wijze was het eens goed om andere methodes aan te leren. Tof!

Nadia, Hoogstraten

Ik ben heel tevreden en blij dat ik de producten van Alexami gevonden heb. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, geven mijn toch wat vette huid een matte tint (ik baal van dat glimmen). Het blijft zeer goed zitten en wat ik geweldig vind, is dat je ook geen speciale zonnecrème moet gebruiken bij wisselvallige dagen met af en toe zon. Ook weet ik uit ervaring dat mijn huid zeer goed reageert op zink (heel kleine pukkeltjes verdwijnen dan snel), voor mij dus ideaal. Wat ik ook een heel aangename verrassing vond, is dat mijn neus die gemakkelijk rood wordt heel naturel egaal gedekt wordt door het poeder. Echt waar, niets dan pluspunten!!!

Ria uit Minderhout

Als ‘Bio’-mens is het voor mij evident dat ik ook Biologische verzorgingsproducten gebruik voor de behandelingen in mijn instituut. Heel veel merken beloven ‘natuurlijk’ te zijn tot ik de ingrediënten naderbij bekijk. OrganicSpa is dit wel: 100% natuurlijk en biologisch. Vandaar ook mijn keuze om met OrganicSpa te werken. Met het advies dat ik aan klanten geef, ben ik heel zeker dat ze resultaat zullen bekomen. Klanten getuigen heel tevreden te zijn met het gebruik van de producten. De producten zijn aangenaam en zuinig in gebruik, hygiënische verpakt en prijs/kwaliteit enorm goed. Meerdere reden om OrganicSpa aan te bevelen. Eveneens zeer belangrijk: de samenwerking met Barbara van StudioPuur. Het persoonlijk contact en opvolging waardeer ik enorm. Fijn om met OrganicSpa en StudioPuur elke dag mensen te verwennen.

Kristel, Zenhuis – Haacht

Wat ik persoonlijk tof vind is dat ik slechts de basis trio oogschaduw en een extra mooi glimmend kleurtje heb van Alexami, maar op de een of andere manier verandert het mijn ogen zo positief dat ik dus spontaan benaderd wordt met de opmerking: "Wauw jij ziet er goed uit, je straalt". En dan moet je weten dat ik een afschuwelijk complexe huid heb dus zo goed zie ik er meestal niet uit! Puur mijn ogen dus die spreken, het kan niets anders zijn. En wat ik u voorheen al zei, voor mij een groot pluspunt de kleurtjes blijven lang zitten wat het ideaal maakt met mijn lange dagen.

Natasja uit Genk

De verkoop van de poeders gaat bijzonder goed. Erg leuk om te zien dat ook de klanten erg verrast zijn van het resultaat en dekking. Er is zelfs een dame die me een dag later een berichtje stuurde dat ze al 3x naar de spiegel was gelopen om te kijken hoe mooi het was, normaal gesproken gebruikte ze eerst groene corrector en daarna vloeibaar en afsluitend een poeder. Mooi he dat het met 1 Alexami-product opgelost is.

Dorian, All your beauty needs, Amersfoort (NL)

Na mijn tienerjaren met felle acné bleef ik een erg vette huid hebben. Ik heb al een gans gamma producten uitgeprobeerd, telkens met weinig succes, mijn huid bleef glimmen. Toen ik met de producten van Organic Spa begon, was ik dus ook sceptisch. Groot was mijn verbazing toen ik merkte dat na 1 dag de producten gebruikt te hebben,de glimmende huid was verdwenen. Echt, ik kon mijn ogen nauwelijks geloven. Mijn huid ziet er nu ook veel gezonder uit en voelt veel elastischer aan. Ik kan de producten dus ten zeerste aanraden!

Elke uit Leuven

Wil jij ook een getuigenis achterlaten over een van onze merken?

Schrijf getuigenis