Getuigenissen

We vinden het belangrijk om feedback te krijgen. Lees hieronder verschillende reacties over onze verzorgingsmerken of laat zelf feedback achter door te klikken op de knop rechts in beeld.

Bedankt voor de ontzettend leerrijke en aangename tweedaagse in Antwerpen! Het plaatje klopt helemaal! Je kent echt je producten en brengt je kennis met ontzettend veel enthousiasme en liefde over op anderen. Ik was al overtuigd, nu nog meer. Mijn handen jeuken om eraan te beginnen. Top!

Babette, Instituut Babette, Oudenburg

Ik wou je even laten weten dat ik echt heel tevreden ben van de producten! Een mooie, egale en natuurlijke look, helemaal wat ik wou! Er is ook al interesse van klantjes, dus wellicht hoor je snel terug van mij.

Kirsten, The Paintbox, Diepenbeek

Als ‘Bio’-mens is het voor mij evident dat ik ook Biologische verzorgingsproducten gebruik voor de behandelingen in mijn instituut. Heel veel merken beloven ‘natuurlijk’ te zijn tot ik de ingrediënten naderbij bekijk. OrganicSpa is dit wel: 100% natuurlijk en biologisch. Vandaar ook mijn keuze om met OrganicSpa te werken. Met het advies dat ik aan klanten geef, ben ik heel zeker dat ze resultaat zullen bekomen. Klanten getuigen heel tevreden te zijn met het gebruik van de producten. De producten zijn aangenaam en zuinig in gebruik, hygiënische verpakt en prijs/kwaliteit enorm goed. Meerdere reden om OrganicSpa aan te bevelen. Eveneens zeer belangrijk: de samenwerking met Barbara van StudioPuur. Het persoonlijk contact en opvolging waardeer ik enorm. Fijn om met OrganicSpa en StudioPuur elke dag mensen te verwennen.

Kristel, Zenhuis – Haacht

Na mijn tienerjaren met felle acné bleef ik een erg vette huid hebben. Ik heb al een gans gamma producten uitgeprobeerd, telkens met weinig succes, mijn huid bleef glimmen. Toen ik met de producten van Organic Spa begon, was ik dus ook sceptisch. Groot was mijn verbazing toen ik merkte dat na 1 dag de producten gebruikt te hebben,de glimmende huid was verdwenen. Echt, ik kon mijn ogen nauwelijks geloven. Mijn huid ziet er nu ook veel gezonder uit en voelt veel elastischer aan. Ik kan de producten dus ten zeerste aanraden!

Elke uit Leuven

Sorry voor het storen op zondag, maar ik kan het niet laten:-)
Gisteren mijn allereerste make-up workshop gegeven. Ik heb €620 aan producten verkocht naast de €35 inschrijvingsgeld voor 4 personen! Het was een goede dag! Merci voor alle tips tijdens de masterclass “workshkops geven”, ik heb ze goed kunnen gebruiken!

Isabelle, Beautybelly, Rumbeke

De workshop is zaterdag heel goed verlopen. Er zijn 16 personen langsgeweest, waarvan er 15 aangekocht hebben. We hebben een omzet bereikt van €2056. Ik ben alvast heel tevreden. Het was leuk met jullie samenwerken, super goed, naturel en heel deskundig.

Het was een succes, de klanten vonden het heel fijn en achteraf heb ik ook nog hele leuke reacties gekregen!
Alvast bedankt voor jullie professionele en pure aanpak, waar ik mij volledig in kan vinden!

Lien, Esthetiek Lien Seynaeve, Desselgem

Wil jij ook een getuigenis achterlaten over een van onze merken?

Schrijf getuigenis