Holistic Academy voor professionals

Een opleidingsinstituut voor Beautyprofessionals die holistisch willen werken in hun salon.

Wat zou het met je doen mocht je tegelijkertijd investeren in de groei van je zaak én van jezelf?

Hoe zou jij je voelen mocht je niet alleen meer tevreden klanten aantrekken, een grotere omzet genereren maar ook zélf een gelukkiger leven leiden?

Met de Holistic Academy gaan we samen onderweg om van dit gevoel, je werkelijkheid te maken.

Met de Holistic Academy ga ik een stap verder. Kennis en educatie krijgen een extra cachet.

Via uitbreiding en verdieping groei jij als expert nog meer in je kennis.

Maar ook jij en je zaak zullen groeien.

Lifechanging trajecten om duurzaam en resultaatgericht het leven van je klant én dat van jou te transformeren; kant-en-klare behandelingstrajecten voor meer zekerheid en financiële groei.


Wil jij je als schoonheid expert blijven onderscheiden in je aanbod en aanpak?

Omdat ik weet hoe belangrijk dit is, zijn de opleidingen die ik organiseer met de Studio Puur Academy een gevestigde waarde.

Naast expert in non-toxische en natuurlijke (huid)verzorging ben ik - net zoals jij - een ondernemende vrouw die graag succesvol en aantrekkelijk wil zijn, het liefst in harmonie met mezelf en mijn omgeving, maar ook de financiële gezondheid van mijn zaak speelt een grote rol in de mate waarin ik me als onderneemster zelfverzekerd en evenwichtig voel.

Door de snel veranderende wereld waarin we leven, is dit echter vaker uitzondering dan regel.

Kom jij ook regelmatig tijd te kort?

Met de verkoop van pasklare trajecten die je klant op voorhand betaalt, kan jij niet alleen met meer rust aan je omzetcijfer werken, het heeft tegelijk een positieve impact op je tijdsindeling.


Geloof jij ook dat alle begin van een succesvolle zaak begint met hoe jij je voelt?

Met mijn meer dan 12 jaar lange ervaring als ondernemende vrouw heb ik ervaren dat je in het ondernemerschap nog zó veel salestechnieken op zak mag hebben, als je niet met de juiste mindset in je zaak staat, dan blijft duurzaam succes uit.

Hiermee wil ik met de trajecten van de Holistic Academy een statement maken: door het aanbieden van kwaliteitsvolle leertrajecten investeer ik in joúw persoonlijke, professionele én financiële groei.

De Holistic Academy wordt een plek waar jij levenslang zult kunnen groeien; een ontmoetingsplek voor likehearted onderneemsters die op zoek zijn naar de balans tussen hoe succesvol en toch gelukkig zijn; vrouwen die een voorbeeld willen zijn van bewust ondernemen.

Vrouwen die eenzelfde passie delen, nl. het verschil maken in het leven van de zelfbewuste vrouw die begaan is met haar innerlijke en uiterlijke schoonheid, die houdt van een gezonde geest in een gezond lichaam. Die steeds meer openstaat en nood heeft aan een holistische aanpak omdat zij gelooft dat alles verbonden is met elkaar en dat een gezonde huid begint met hoe zij zich binnenin voelt.

De Holistic Academy wordt een community van jou en mij waar sterktes en zwaktes welkom zijn. Waar ruimte is voor twijfels en bezorgdheden. Succesverhalen en dromen.

Want JIJ bent uniek en pas als jij authentiek vanuit je hart durft leven én ondernemen, jezelf durft te tonen met alles wat je bent, vanuit je ware kern, zal jij je mooiste droom/leven (be)leven.

Voel jij je in het ondernemerschap ook vaak eenzaam?

Dat is heel normaal, want een eigen zaak runnen vraagt veel van je. We leven in een versnipperde wereld, er is een huiveringwekkend groot assortiment aan huidverbeterende behandelingen. Doet het overaanbod aan producten je vaak duizelen? Maakt de groter wordende concurrentie je onzeker? Voel je soms angst bij de mondiale gebeurtenissen? Er zijn veel uitdagingen van buitenaf. Dicht bij onszelf blijven is hierin de uitdaging. Vanuit je ware kern blijven geloven, verzorgen en ondernemen. Een duurzame relatie opbouwen met je klant kan je pas als jij in de eerste plaats goed in verbinding bent met jezelf. Heb jij ook nood aan het uitwisselen van ervaringen en het beleven van waardevolle momenten? Dat voel je goed aan, want ook dit is eigen aan het vrouw-zijn en zeker als je in het ondernemerschap staat!


Ondernemen is op avontuur gaan. Het is ontdekken, het is vallen, het is opstaan. Jezelf vinden en telkens opnieuw heruitvinden. Alles is constant in beweging.

Laat een traject binnen de Holistic Academy vanaf nu je veilige haven zijn, een constante waar jij, als beauty expert én ondernemende vrouw, kunt op terugvallen. Trainingen werken verbindend. Ze zijn inspirerend en ontzettend bekrachtigend. Hoe goed voel jij je niet wanneer je naar huis rijdt na een boeiende opleidingsdag onder gelijkgestemden die eenzelfde passie delen? Dit is motivatie. Dit betekent groei. Dit is transformatie. Als vrouw. Als professional. Met je zaak. Voor je klanten. Voor jezelf.

Herken je jezelf hier helemaal in? Vraag dan nu jouw kennismakingsgesprek aan en ontdek wat de Holistic Academy voor jou en jouw salon kan betekenen.

Met het GRACE traject geef ik de start van de Holistic Academy.

In de toekomst breidt dit aanbod zeker uit.


Ben je een bewuste en gezond gedreven beauty professional die harmonie weet te appreciëren in combinatie met succes en een natuurlijke aantrekkingskracht?
Dan is de Holistic Academy een plek voor jou. Waar jij je geïnspireerd en gedragen zult voelen. Je gezien en gesteund zult voelen door het team van Studio Puur én gelijkgestemde vrouwen.


Je bent van harte welkom.

Ontdek hier het GRACE traject!

Waarom Holistic Academy?


- Je wil graag financieel, professioneel én persoonlijk groeien

- Je bent ervan overtuigd dat winstgevend zijn een juiste mindset positief beïnvloedt en vice versa

- Je bent op zoek naar meer omzet en dus meer zekerheid

- Je wil holistisch werken en het lichaam en haar schoonheid als 1 geheel benaderen

- Je gelooft in kant-en-klare behandelingstrajecten die een oplossing bieden voor meer productverkoop. Omdat de trajecten op voorhand betaald worden door je klant blijft er na elke behandeling meer financiële ruimte over voor productverkoop voor thuisgebruik

- Je wil meer ideale klanten aantrekken en je klantentevredenheid verhogen

- Je houdt van vrijheid en erkent de impact van geluk en voldoening in je leven

- Je bouwt duurzame klantenrelaties op

Is je ondernemershart warm geworden na het lezen van dit alles maar twijfel je nog of een traject binnen de Holistic Academy iets is voor jou?

Maak dan hier je afspraak voor een gratis verkennend gesprek waar ik je zo eerlijk en transparant mogelijk feedback zal geven of het een juist moment voor je is om van start te gaan.

Klik HIER voor meer info en inschrijvingen!