Holistic Academy voor professionals

Een opleidingsinstituut voor Beautyprofessionals die holistisch willen werken in hun salon.

Met de Holistic Academy bundelt Studio Puur meer dan 20 jaar ervaring in de beautybranche met nieuwe inzichten en persoonlijke transformatie door een holistische (beauty)aanpak.

De gezondheid van de huid wordt beïnvloed door 6 verschillende factoren. De Holistic Academy neemt je mee om met deze 6 factoren tegelijk aan de slag te gaan en een heel nieuwe aanpak aan te leren van beauty, een holistische aanpak voor duurzame resultaten, zonder neveneffecten.

Het GRACE-traject is het eerste opleidingstraject dat we aanbieden via de Holistic Academy.

De Holistic Academy wordt een plek waar jij levenslang zult kunnen groeien; een ontmoetingsplek voor likehearted onderneemsters die op zoek zijn naar de balans tussen hoe succesvol en toch gelukkig zijn; vrouwen die een voorbeeld willen zijn van bewust ondernemen.

Vrouwen die eenzelfde passie delen, nl. het verschil maken in het leven van de zelfbewuste vrouw die begaan is met haar innerlijke en uiterlijke schoonheid, die houdt van een gezonde geest in een gezond lichaam. Die steeds meer openstaat en nood heeft aan een holistische aanpak omdat zij gelooft dat alles verbonden is met elkaar en dat een gezonde huid begint met hoe zij zich binnenin voelt.

De Holistic Academy wordt een community van jou en mij waar sterktes en zwaktes welkom zijn. Waar ruimte is voor twijfels en bezorgdheden. Succesverhalen en dromen.

Want JIJ bent uniek en pas als jij authentiek vanuit je hart durft leven én ondernemen, jezelf durft te tonen met alles wat je bent, vanuit je ware kern, zal jij je mooiste droom/leven (be)leven.

Waarom Holistic Academy?


- Je wil graag financieel, professioneel én persoonlijk groeien

- Je bent ervan overtuigd dat winstgevend zijn een juiste mindset positief beïnvloedt en vice versa

- Je bent op zoek naar meer omzet en dus meer zekerheid

- Je wil holistisch werken en het lichaam en haar schoonheid als 1 geheel benaderen

- Je gelooft in kant-en-klare behandelingstrajecten die een oplossing bieden voor meer productverkoop. Omdat de trajecten op voorhand betaald worden door je klant blijft er na elke behandeling meer financiële ruimte over voor productverkoop voor thuisgebruik

- Je wil meer ideale klanten aantrekken en je klantentevredenheid verhogen

- Je houdt van vrijheid en erkent de impact van geluk en voldoening in je leven

- Je bouwt duurzame klantenrelaties op

Is je ondernemershart warm geworden na het lezen van dit alles maar twijfel je nog of een traject binnen de Holistic Academy iets is voor jou?

Maak dan hier je clarity call voor een gratis verkennend gesprek waar ik je zo eerlijk en transparant mogelijk feedback zal geven of het een juist moment voor je is om van start te gaan.

Klik HIER voor meer info en inschrijvingen!