100% natuurlijke cosmetica en verzorging

Word verdeelpunt

Word verdeelpunt voor een van onze natuurlijke verzorgings- of make-up merken!

Bewuste schoonheidsspecialistes

Ik sluit graag partnerships met bewuste schoonheidsspecialistes. Beauty professionals die bekommerd zijn om resultaat, maar ook om de gezondheid van hun klanten. Schoonheidsspecialistes die kritisch zijn en zoeken naar een product dat helemaal aansluit bij wie ze zelf zijn. Ze kiezen voor vakkennis, topkwaliteit, puurheid, persoonlijk contact en ondersteuning. Ze zijn ambitieus, kiezen voor groei en beseffen dat de tijd aangebroken is voor een nieuwe categorie van producten, echte, pure, eerlijke en gezonde producten die doen wat ze beloven.

Tijd voor verandering

Voel jij ook dat het tijd is voor verandering? Voel jij ook dat de consument veel bewuster wordt en kiest voor natuurlijke producten, niet alleen in voeding, maar op alle terreinen? Wil je niet meer wakker liggen van klanten die huidreacties krijgen op je producten? Wil je een product waar je zelf helemaal kan achterstaan? Een product dat zichzelf verkoopt omdat het jou helemaal ondersteunt?
Samen maken we een succesverhaal van jouw beauty-onderneming en maken we de wereld een beetje mooier.
Als marketeer, schoonheidsspecialiste, visagiste enkleur-en stijlexpert, heb ik meer dan 13 jaar ervaring in de beauty-branche. Als ondernemer help ik jou graag ondernemen.

Ondersteuning

Studio puur onderscheidt zich naast de kwaliteit van haar producten door een persoonlijke service en een stevige ondersteuning om uw zaak succesvol te maken. Wij bieden promotiemateriaal aan zoals stalen, brochures, posters, banners etc. en we delen graag goede content, interessante blogartikels, facebookposts, instagram... Ook belonen wij de groei van uw zaak! Per merk bieden we verscheidene bonusprogramma's aan met mooie voordelen.

Heb jij interesse om verdeelpunt te worden? Klik dan hier en vul ons contactformulier in!

Academy

Studio puur biedt een fantastisch opleidingsaanbod: productkennis trainingsdagen, sales- en marketing trainingen, make-up workshops, social media workshops, workshop Fashion Feng Shui, Boost Your Health Days en zoveel meer. Benieuwd wanneer deze opleidingen plaatsvinden? Klik hier om onze kalender te bekijken!

Word nu verdeelpunt voor een van onze merken!

Neem contact op