Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Acne: hormonaal of voedingsgerelateerd?

07/10/2021 - 23:44

Acne, dé huidaandoening die de huid ontsiert met allerhande ontstoken bultjes en bobbels ontstaat wanneer de poriën verstopt raken met dode huidcellen en (overtollig) huidsmeer (sebum). Meestal duikt de aandoening op aan het begin van de puberteit, op het moment dat hormonen ervoor gaan zorgen dat de huid meer talg produceert. Hormonale schommelingen dragen dus zeker en vast bij aan het ontstaan en de ernst van acne, maar het is niet de enige factor die bepaalt of je last hebt van deze vervelende huidaandoening. In deze blog onderzoekt Studio Puur samen met jou de relatie tussen acne, de hormoonhuishouding en voeding.

Lees meer

Organicspa onthult: Antioxidant Face Oil

23/09/2021 - 22:45

Wanneer we ouder worden, is het natuurlijke gevolg dat de collageenproductie van onze huid vertraagt, de hoeveelheid elastine afneemt en onze huid droger wordt. Om de effecten van stressfactoren uit de omgeving en van de tijd af te remmen, moet we zorg dragen voor onze huid met verzorgingsproducten en voeding die beide rijk zijn aan antioxidanten. Om tegemoet te komen aan de specifieke noden van de rijpere huid ontwikkelde Organicspa haar Antioxidant Face Oil.

Lees meer

Een holistische kijk op huidproblematiek

11/09/2021 - 15:59

De huid: ze is ons grootste orgaan en beschermt ons tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals virussen, bacteriën en andere schadelijke omgevingsfactoren. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat ze in topconditie blijft, want wanneer de huidbalans uit evenwicht geraakt, leidt dit maar al te vaak tot huidproblematiek.

Lees meer

SOS Aloë Vera: eerste hulp bij huidproblemen

26/08/2021 - 13:14

Aloë Vera is zonder twijfel één van de meest verbluffende geschenken van de natuur. Deze wonderbaarlijke plant groeit wereldwijd in tropische klimaten in het wild en wordt geteeld voor landbouw en medicinaal gebruik. Het vroegste gebruik van Aloë Vera dateert al van 6000 jaar geleden en de plant stond in het oude Egypte bekend als bron van de eeuwige jeugd of onsterfelijkheid. Vandaag staat Aloë Vera vooral bekend om zijn heilzame werking voor de huid en zijn helende werking in geval van huidproblemen.

Lees meer

De kracht van opleiding

12/08/2021 - 16:00

Bij Studio Puur geloven we in de transformatieve kracht van opleiding. Net als bij Organicspa worden we gedreven door "levenslang leren”. Of het nu de chemici van Organicspa zijn, op zoek naar nieuwe ingrediënten die resulteren in krachtige formules of het marketing team van Studio Puur dat op zoek is naar nieuwe manieren om jou te ondersteunen bij het realiseren van meer zichtbaarheid; opleiding en voortdurende groei maken deel uit van onze kernwaarden. In deze blog vertellen we jou dan ook graag hoe we onze verdelers ondersteunen met zowel live als online training.

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.