Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Aromatherapie on the go

08/04/2021 - 18:03

Bij aromatherapie worden etherische oliën ingezet om je gevoel van welzijn te verhogen. Sommige werken energiserend, anderen kalmerend of aardend. Het gekendste gebruik is het verstuiven van de oliën. Studio Mino lanceerde recent een lijn van etherische oliën die je kan verstuiven in je woon-of werkruimte. De holistische aromatherapie bevat oliën die je terug in balans brengen.

Lees meer

Nieuw bij Studio Mino: fixeer je Studio Mino minerale make-up met deze verzorgende spray.

26/03/2021 - 10:45

Een naturelle look met een glanzende en zachte uitstraling de hele dag door. Wie wil dit nu niet? Wellicht is dit herkenbaar. Je gaat mooi opgemaakt de deur uit, maar halfweg de dag is daar nog weinig van te zien. Creëer een “dewy” (dauwige), frisse look die de hele dag blijft aan de hand van een goede huidverzorging, de minerale make-up producten van Studio Mino en werk af met de Hydrating Dewy Fixing Spray voor een extra hydratatie. Hoor je het donderen in keulen? We leggen het hieronder uit.

Lees meer

De lente brengt een nieuw begin

12/03/2021 - 17:01

Wie neemt nu nog goede voornemens op 1 januari? Geef nu toe, midden in de winter heb je niet veel moed om een nieuw begin in te zetten. De dagen zijn kort, de nachten lang en jij bent ronduit vermoeid. Dat is helemaal oké en vooral heel normaal. Pas even later in het jaar, wanneer de lente komt aankloppen, voel jij een golf van energie door je stromen en ben je klaar om met volle moed nieuwe projecten aan te pakken. Dat is een heel natuurlijke flow en komt omdat de lente gestuurd wordt door de energie van het hout element.

Lees meer

Niet alle minerale make-up is gelijkwaardig

26/02/2021 - 12:13

Ach, heerlijk weer buiten! De zon piept van achter de wolken en jij begint te dromen over de lente. Lentebloesem in volle glorie, jouw summerbody (die heus wel klaar zal zijn voor de zomer ;) ) en de frisse kleurtjes die je terug op jouw snoet kan aanbrengen. Uiteraard hoort bij die summerbody ook een gezonde levensstijl en die ga je achterna. Groot gelijk! Dus je komt terecht bij de wereld van minerale make-up.

Lees meer

Op zoek naar balans? Dit zal je zeker helpen.

11/02/2021 - 16:19

De voorbije maanden – of moeten we zeggen het voorbije jaar – gaven ons heel wat onzekerheid en onrust, en brachten ons vooral uit balans. Lange dagen, weken en zelfs maanden thuis zijn, werd een verplichting. Ikzelf voelde dan meteen de drang om mijn woon- en werkomgeving aangenamer te maken. Door de ontwikkeling van de Studio Mino handspray met aromatherapie werd ik geïnspireerd om thuis geuren te verstuiven die mij een goed gevoel konden geven. Toen kwam ik terecht bij aromatherapie: het verstuiven van etherische oliën in de woon- en werkruimte om geest en lichaam terug in balans te brengen.

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.