Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Hou je make-up look langer mooi met minerale make-up

11/08/2022 - 13:53

Warme dagen en make-up zijn niet altijd een goede match. Met de juiste producten kan je er wel voor zorgen dat je make-up de hele dag mooi blijft. Fijn, zeker wanneer je naar een trouwfeest of festival gaat in de zomer. Ontdek hoe je ervoor zorgt dat jouw make-up de hele dag mooi blijft zitten in deze blog!

Lees meer

After sun care

30/07/2022 - 22:57

Een dagje doorbrengen in de zon in eigen tuin, op vakantie of in het zwembad, we genieten er allemaal wel eens van. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is je huid te beschermen alvorens je het blootstelt aan de zon. En ook ná die blootstelling heeft je huid nood aan wat extra verzorging en hydratatie. Je huid ziet namelijk enorm af van die schadelijke uv-stralen en zal droger aanvoelen of zelfs tekenen van zonne-allergie vertonen. In deze blog leggen we je graag uit hoe je je huid zo goed mogelijk verzorgt, en dan vooral after sun ;-)

Lees meer

Afvalstoffen afvoeren met Gua Sha

15/07/2022 - 16:33

Ons lymfesysteem is een vatensysteem in ons lichaam dat een belangrijke rol speelt bij de ontgifting. Het zorgt namelijk voor de afvoer van vocht, dode cellen en afvalstoffen. Een overbelast lymfesysteem herken je onder andere aan een opeenstapeling van vocht en afvalstoffen in het gelaat. Het zorgt ervoor dat ons gelaat er gezwollen uitziet, een doffe teint heeft of last heeft van acne. De ideale manier om de afvalstoffen in ons gelaat af te voeren is met behulp van de Gua Sha.  In deze blog vertellen we jou hoe je aan de hand van een gezichtsmassage met een Gua Sha zelf ervoor kan zorgen dat je huid er stralend en gezond uitziet. 

Lees meer

De avondroutine van Barbara

01/07/2022 - 13:47

In een vorige blog kon je alles lezen over mijn ochtendroutine. En zoals je weet, is een avondroutine minstens even belangrijk. In deze blog deel ik dan ook graag waarom ik nooit ga slapen zonder mijn vertrouwde avondroutine en welke stapjes ik precies doe.

Lees meer

De ochtendroutine van Barbara

16/06/2022 - 15:15

Er is voor mij niets leuker dan de dag beginnen met mijn vertrouwde ochtendroutine. Het brengt me rust, het ontspant en het zorgt ervoor dat ik met goede moed aan de dag kan beginnen. Wat die routine nu precies inhoudt, leg ik uitgebreid uit in deze blog.

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.