Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Boost jouw salon met deze 3 tips!

15/04/2024 - 10:16

De lente hangt in de lucht en dat betekent dat het tijd is om je schoonheidssalon nieuw leven in te blazen! De lente staat voor verandering en vernieuwing en is dit het perfecte moment om je salon naar een hoger niveau te tillen en je klanten te verrassen met nieuwe ervaringen. Hier zijn drie tips om je schoonheidssalon te boosten en je klantenbestand te laten groeien deze lente.

Lees meer

Zo gebruik jij de kracht van de maan om de energie in jouw salon te versterken

04/03/2024 - 08:59

De maan heeft een sterke invloed op de natuur: de getijden dijen op het ritme van de maan en ook de sapstroom in planten voelt de invloed van de maan. Het is dan ook niet zo heel gek dat jij als persoon ook deze kracht voelt. Maar hoe kun je deze kracht inzetten in jouw salon? Ik vertel het je graag in deze blog.

Lees meer

De meerwaarde van een holistische aanpak in je salon

13/02/2024 - 17:15

Bij Studio Puur geloven we in een holistische en natuurlijke aanpak, we geloven in het totaalpakket. Deze aanpak zie je terug in al onze producten en opleidingen. Maar wat is nu de meerwaarde van een holistische aanpak? Je leest het in deze blog.

Lees meer

Terug naar de basics: ondersteun de huid van je klanten op natuurlijke wijze

12/01/2024 - 11:14

Meer en meer schoonheidsspecialisten kiezen voor invasieve technieken om de veroudering van de huid tegen te gaan. Zijn deze technieken wel zo effectief als ze op het eerste gezicht lijken? In deze blog vertel ik je daarom graag meer over natuurlijke technieken en producten die jouw huid op een gezonde manier ondersteunen.

Lees meer

Gun je klanten de ultieme ontspanning dankzij het badzout van Studio Mino

07/12/2023 - 20:51

Net op de valreep voor de feestdagen lanceerden we een gloednieuw product: het Studio Mino badzout. Dit kwalitatieve badzout met zout uit de Dode Zee en Himalayazout kun je op verschillende manieren inzetten in je salon. In deze blogpost lees je er alles over!

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.