Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Zelfliefde & zelfzorg: hetzelfde of net heel verschillend?

13/01/2022 - 20:35

Zelfliefde is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp en dat is een goede zaak. Onze relatie met onszelf heeft een impact op bijna elk onderdeel van ons leven. Het bepaalt hoe we zowel de gewone als de belangrijke momenten in ons leven ervaren. Het is de hoeksteen van ons vermogen ons volledig te ontplooien en te worden wie we écht zijn.

Lees meer

Start het nieuwe jaar met een skin detox

30/12/2021 - 19:02

De eindejaarsperiode, dat is volop genieten van lekker eten en drinken. We letten even niet op het aantal calorieën dat we naar binnen werken en de alcohol vloeit rijkelijk. Het is best wel een aanslag op ons lichaam en dus ook op onze huid. Eén van de beste voornemens voor het nieuwe jaar is dan ook een rustmoment voor je huid in te bouwen met een skin detox.

Lees meer

Zo geef je je skincare routine een winter upgrade

16/12/2021 - 22:15

Net zoals tijdens de warme zomermaanden, is het tijdens de winter aangewezen om je skincare routine aan te passen. Waarom dat precies zo is en hoe je dat het best aanpakt kom je te weten in deze blog.

Lees meer

10 Verrassende Cadeautips voor de Feestdagen

02/12/2021 - 15:27

December is de feestmaand bij uitstek en daar horen traditioneel gezelligheid én cadeautjes bij. Voor wie dit jaar wil uitpakken met een 100% natuurlijk en ecologisch beauty geschenk hebben we 10 verrassende cadeautips opgelijst, waarmee je de feestdagen instant in een holistische sfeer hult. Dat wordt puur genieten!

Lees meer

Skinimalism en waarom het goed is voor je huid

21/11/2021 - 00:22

Uit een recent trendrapport van Pinterest blijkt dat we tegenwoordig té veel en té vaak huidverzorgingsproducten gebruiken, die onze huid kunnen beschadigen. Skinimalism, een minimalistische aanpak op vlak van huidverzorging, is de logische tendens die hieruit voortvloeit. Skinimalism draait om pure huidverzorging en minimalistisch make-upgebruik. De nadruk ligt op duurzaamheid, veganisme én natuurlijke en gecertificeerde organische ingrediënten.

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.