Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Niet alle peelings zijn gelijk

09/05/2023 - 15:01

Misschien heb je er nog niet eerder bij stilgestaan, maar fruitzuren, enzymen en chemicaliën worden al eeuwenlang gebruikt in schoonheidsproducten. Het bekendste voorbeeld hiervan is Cleopatra's ritueel waarbij ze een bad in melk neemt om haar huid lichter en zachter te maken. Het is immers het melkzuur in de melk die deze voordelen biedt. Daarnaast gebruikten de oude Grieken om dezelfde reden yoghurt (AHA's), baden de Romeinen in wijn vanwege de voordelen van wijnsteenzuur en gebruikten de Japanners rijst extract om hun huid te verzachten en lichter te maken. Ondanks het brede gebruik in vele culturen door de geschiedenis heen, werden peelings eigenlijk pas in de jaren ‘70 algemeen verspreid in schoonheidssalons.

Lees meer

Love is in the air: het bruidsseizoen is hier!

11/04/2023 - 15:20

De huwelijksklokken luiden al in de verte, de verkoop van rijst gaat omhoog en de witte duiven vliegen in het rond: het traditionele bruidsseizoen komt eraan. Een goede periode om met jouw salon in te spelen op bruidsmake-up en suitemake-up. Maar er zijn ook andere manieren om jouw salon te boosten tijdens het bruidsseizoen!

Lees meer

De kracht van edelstenen in je salon

02/03/2023 - 12:34

Edelstenen zijn veelzijdige en natuurlijke mineralen die een krachtig hulpmiddel zijn in jouw salon en tijdens behandelingen. Ze werken namelijk in op onze energie met hun eigen energie. Zo creëer je een heel gemoedelijke en ontspannen sfeer of net een energierijke sfeer. Benieuwd hoe edelstenen precies werken en hoe je ze kunt gebruiken? Je ontdekt het in deze blog!

Lees meer

Een mooie huid begint van binnenuit - hoe supplementen de huid versterken

04/02/2023 - 20:04

Bij Studio Puur geloven we in een holistische benadering van beauty en streven we naar een aanbod waarmee die totaalaanpak in elk salon kan doorgetrokken worden. Met de Innersk’n supplementen kunnen we huidproblemen ook van binnenuit aanpakken en ervoor zorgen dat elke vrouw straalt. De kennis van de Beautyfood Academy, waar de relatie tussen voeding en huid(problemen) centraal staat, wordt aangevuld met onze eigen Innersk’n supplementen. Zo pakken we elk beautyprobleem effectiever aan, van binnenuit.

Lees meer

Hoe verder groeien met je schoonheidssalon als je agenda volgeboekt zit?

14/01/2023 - 12:06

Wanneer je alleen je schoonheidssalon runt, loop je al snel tegen je agenda aan. Dan lijkt het wel alsof je team uitbreiden de enige mogelijkheid is om te groeien. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn! Hoe zorg je er dan voor dat je toch kan groeien, in klanten én omzet, wanneer je agenda elke dag volgeboekt is met behandelingen? In deze blog ontdek je een nieuwe manier van werken als schoonheidsspecialiste, met meer inkomsten en meer rust tot gevolg.

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.