Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Hormoonverstoorders: zo verstorend zijn ze voor onze gezondheid

18/05/2022 - 14:26

Hormoonverstorende stoffen vind je tegenwoordig in heel wat producten, we zijn er ons alleen niet altijd van bewust. Bij Studio Puur gaan we daarom op onderzoek uit voor jou zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren.

Lees meer

Hoe natuurlijk is natuurlijk in cosmetica?

06/05/2022 - 18:47

Dat er in de meerderheid van schoonheids- en verzorgingsproducten toxische ingrediënten zitten, is vast geen geheim meer. Meer en meer mensen worden zich er dan ook van bewust dat niet elk product even goed is voor onze huid, onze gezondheid en het milieu. Jammer genoeg is er anno 2022 nog steeds heel veel onduidelijkheid en die onduidelijkheid willen we met Studio Puur de wereld uit helpen.

Lees meer

De gevaren van parfum en waarom je best voor een natuurlijke geur kiest

23/04/2022 - 12:49

Parfums. Ze laten ons fris, succesvol en sexy voelen, ze vervolledigen onze outfit en ze geven zelfs onze persoonlijkheid mee vorm. Jammer genoeg kunnen er in die flesjes tot maar liefst 100 toxische ingrediënten schuilgaan, afhankelijk van parfum tot parfum. Ook wordt er steeds vaker een verband gelegd tussen parfum en een verstoorde hormoonhuishouding, onvruchtbaarheid en zelfs kanker. Welke schadelijke ingrediënten er nu precies in kunnen zitten en welke gevaren parfum met zich mee kan brengen, leggen we uitgebreid uit in deze blog.

Lees meer

Vegan beauty: alles wat je moet weten

08/04/2022 - 13:50

Een vegan levensstijl is niet langer een trend. We worden ons steeds meer bewust van wat we consumeren en we kiezen al eens sneller een vegetarische of vegan optie. Alle kleine beetjes helpen! Ook in cosmetica en huidverzorging neemt de vraag naar vegan producten alleen maar toe. Maar wat is vegan beauty nu precies? Hoe weet je of een product vegan is? En hoe voordelig zijn vegan producten voor onze huid? In deze blog belichten we uitgebreid elk aspect van vegan beauty.

Lees meer

Kies jij ook voor huidverzorging op basis van planten?

26/03/2022 - 23:57

Zuurstof, de geur van zuivere aarde, dauw op het gras, … Het plantenrijk is een onmisbaar onderdeel van ons bestaan. Zoals je wellicht al weet, ontwikkelt organicspa huidverzorging op basis van planten. Maar je weet misschien nog niet welke fantastische resultaten gecertificeerd organische en natuurlijke ingrediënten voor jou kunnen opleveren. Dat kom je uiteraard te weten in deze nieuwe blog van Studio Puur!

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.