Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

10 inspirerende eindejaarscadeaus ideaal voor de bewuste beauty lover

02/12/2022 - 21:03

December staat gelijk aan het verwennen van je familie en vrienden met fijne cadeaus. Wil je dit jaar hun verrassen met iets uniek en natuurlijk? Studio Puur geeft je graag wat inspiratie!

Lees meer

Waan jezelf en je klanten in een oase van rust door onze training edelsteenmassage.

19/11/2022 - 09:29

Edelstenen kenden in de voorbije jaren een enorme stijging in populariteit. Helemaal terecht! Ik leerde zelf de verbluffende kracht van edelstenen kennen enkele jaren geleden en dat heeft me gedreven om ze te integreren in de Studio Puur-behandelingen. Door hun helende eigenschappen helpen ze om ons terug volledig in balans te brengen. De holistische aanpak speelt hierbij een grote rol. Het geheel is een systeem, en in een systeem is alles met elkaar verbonden. Bij Studio Puur zijn we er sterk van overtuigd dat schoonheid een totaalaanpak vereist. Daarom bieden we een cursus edelsteenmassage gelaat en lichaam aan voor professionals. Tijdens deze tweedaagse workshop ga je leren hoe je zelf een volledige gelaats- of lichaamsmassage met edelstenen moet geven. Na de workshop krijg je ook een certificaat en word je dus gecertificeerd kristal massage-therapeut

Lees meer

Tomaat in je koelkast? Nu ook in je skincare!

04/11/2022 - 11:23

We hebben allemaal wel eens gehoord van ongewone ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Denk maar aan slakkenslijm en rijstwijn in Koreaanse maskers en serums. Ook Organicspa gebruikt een wel erg bijzonder ingrediënt in en hun laatste nieuwe product: Tomaat! Meerbepaald, tomatenextract. Je leest het goed, tomaat in je skincare. In deze blogpost ontdek je er alles over.

Lees meer

Ontdek het Holistic Clean Beauty Traject

21/10/2022 - 13:18

Bij Studio Puur staan we 100% achter de holistische of de allesomvattende aanpak. Beauty en gezondheid gaan hand in hand. Daarom hebben we het Holistic Clean Beauty trajecy ontwikkeld. Een jaartraject waarin je in 5 intensieve workshops jezelf op de eerste plaats zet en transformeert naar de beste en mooiste versie van jezelf. In deze blog ontdek je alle details van dit bijzondere en unieke traject, dat je kan boeken bij je favoriete schoonheidssalon. 

Lees meer

Dynamic skincare: de juiste routine voor elk moment

08/10/2022 - 21:22

Sommige activiteiten hebben een grote impact op je huid. Daarom wil ik met deze blog laten zien hoe je je huidverzorgingsroutine kan aanpassen en verbeteren aan de situatie. Er zijn bepaalde stappen die je kan nemen om je huid zo goed mogelijk voor te bereiden. In deze blog ontdek je hoe je je huid optimaal verzorgt voor verschillende activiteiten die je doet!

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.