Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Jouw klanten gracieus laten verouderen, op een natuurlijke manier? Dat doe je zo!

12/11/2023 - 08:34

Vele vrouwen (en ook mannen) hebben het lastig met ouder worden. Een rimpeltje extra, de huid die minder egaal lijkt te zijn, pigmentvlekken, … Het hoort er nu eenmaal bij. Natuurlijk is het niet fijn, maar verouderen kan ook op een gracieuze, mooie, gezonde manier. Wil jij je klanten hierbij helpen, met respect voor hun huid? Ik vertel je er graag meer over in deze blogpost!

Lees meer

You Are Magic: de ideale aanvulling op jouw feest assortiment

Dag look en avond look

27/10/2023 - 13:23

Recent lanceerden we een gloednieuwe Studio Mino collectie: You Are Magic! Deze collectie bevat nieuwe kleuren van bestaande producten én een gloednieuw product. Ben jij klaar om wat magie toe te voegen aan jouw natuurlijke make-up? Want deze collectie is een perfecte aanvulling op jouw huidige assortiment voor de feestdagen!

Lees meer

Klaar voor de feestdagen met de organicspa feestpakketten

27/10/2023 - 12:54

De bladeren zijn nog druk bezig met naar beneden te dwarrelen, maar toch lonkt Kerstmis al om de hoek. Ook dit jaar kun je weer prachtige cadeaupakketten van organicspa inkopen voor jouw salon. Het ideale cadeau voor onder de kerstboom!

Lees meer

Zo kun jij aromatherapie inzetten in jouw salon!

16/09/2023 - 10:33

Wil jij graag een zintuiglijke ervaring creëren voor jouw klanten wanneer ze naar jouw salon komen voor een behandeling? Aromatherapie is een krachtig hulpmiddel geworden voor beauty professionals om hun salon naar een hoger niveau te tillen. In deze blogpost vertel ik je graag hoe jij aromatherapie integreert in jouw salon en hoe het bijdraagt aan de tevredenheid van jouw klanten.

Lees meer

Zo vang jij de najaarsdip in jouw salon op!

09/08/2023 - 21:38

Na een drukke zomer in je salon, ga je misschien een rustiger najaar tegemoet. Eentje met minder afspraken en dus ook minder inkomsten. Om deze najaarsdip op te vangen, geef ik je graag wat tips mee!

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.