METAAL - Essential Balance

Chrystal infused body massage oil

Verkrijgbaar in 100ml of 500ml (voor salongebruik)

Body massage-olie op basis van amandel en avocado-olie verrijkt met een blend van pure essentiële oliën volgens de energie van de 5 elementen.

Elke olie is verrijkt met een kristal om de olie energetisch nog krachtiger te maken.

METAAL: Essential Balance

Geur: patchouli, combava, basilicum

De frisse geur van kaffirlimoen (combava), de exotische geur van Patchouli en kruidig basilicum vormen een unieke, verfijnde aroma- blend. Het element metaal bevordert het loslaten van wat niet meer nodig is en staat voor acceptatie, afscheid nemen en het zien en voelen van de essentie.

In de natuur zorgt metaal voor het bewaren en opslaan van wat essentieel is, het loslaten en afvoeren van wat niet meer nodig is. In de mens is dit niet anders. Metaal geeft de kracht om het verleden los te laten, om afscheid te nemen en op te ruimen. Zo komt er weer ruimte voor nieuwe dingen. Metaal uit balans zorgt voor verdriet en melancholie.

Werking:

de metaal-energie in deze olie draagt bij aan:

Controle over jouw leven, goed kunnen loslaten, opruimen, acceptatie, afscheid nemen, verfijnen, de essentie zien, minimalisme, focus, nieuwe ideeën en optimisme

Effect op de huid:

  • Patchouli: : werkt tegen huidschimmels, jeuk, acne en dermatitis, versterkende en aardende invloed, afrodisiacum
  • Combava: heilzaam bij buikpijn, gewrichtspijn, spijsverteringsproblemen, werkt ontstressend
  • Basilicum: heilzaam bij spierpijn, slapeloosheid en nervositeit. Verdrijft negatieve gedachten

Activatie chakra’s:
Chakra 1, 3, 4, 5 en 7

Toegevoegd kristal: Amethyst: heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad.

Gebruik: Masseer de huid van het lichaam met een kleine hoeveelheid olie voor ontspanning en therapeutisch effect. Schud de fles om de energie van het kristal te activeren.

METAAL - Essential Balance
METAAL - Essential Balance
METAAL - Essential Balance

Wil jij graag de Holistic Aromatherapy van Studio Mino verdelen?

Vraag jouw proefaanbod Holistic Aromatherapy aan.