Massage-olie

Body (chrystal infused) massage-olie:

Op basis van amandel en avocado-olie verrijkt met een blend van pure essentiële oliën volgens de energie van de 5 elementen, verrijkt met een kristal om de olie energetisch nog krachtiger te maken.

Verkrijgbaar in 100ml of 500ml (voor salongebruik)

1/3 avocado olie Avocado olie bevat veel positieve eigenschappen voor de huid door de vele vitamines, antioxidanten en mineralen. Zo kan een strakke huid elastisch gemaakt worden en heeft de olie de goede eigenschap dat het zich makkelijk over de huid laat uitspreiden. De olie is hydraterend en heeft ook een verzachtende werking en is geschikt voor iedere huidtype.

2/3 amandelolie Amandelolie is een heerlijke olie voor de huid die rijk is aan vitamine A, B en E. De olie voedt, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, hydrateert én kalmeert de huid.

We brengen je 5 totaal nieuwe geuren volgens de 5 elementen:

VUUR - Loveable Awakening: Elemi, Mandarijn, Niaouli

HOUT - Energizing Indulgement: Benzoë, Lavendel, Petitgrain

WATER - Refreshing Wisdom: Benzoë, Kaneelblad, Lemongrass

AARDE - Flowery Grounding: Rozenhout, Cipresse, Patchouli

METAAL -Essential Balance: Patchouli, Combava, Basilicum

Gelaatsmassage olie:

Verzorgende gelaatsmasage-olie op basis van 50% biologische rozenbottelolie en 50% druivenpitolie.

Deze olie gaat je huid diep herstellen en beschermen tegen veroudering.

Ze is ideaal om te combineren met de Gua Sha massagetool.

Druivenpitolie is een koudgeperste, 100% natuurlijke en plantaardige olie, uit druivenpitten. Druivenpitolie bevat grote hoeveelheden omega-vetzuren, verschillende mineralen en een hoog gehalte aan vitamine E.

Druivenpitolie voor het gezicht draagt bij aan het bestrijden van vrije radicalen, waardoor milieuschade verminderd wordt en de huid beter collageen aan kan maken. Dit maakt druivenpitolie een echte anti-aging olie voor elk huidtype.

Deze olie staat ook bekend om zijn ontstekingsremmende, antimicrobiële en antioxiderende eigenschappen. Daarom wordt het zelfs vaak ingezet om acne te behandelen.

De olie bevat een indrukwekkend rijtje vitaminen: vitamine C, D en E – die allemaal helpen bij het verminderen van droge huid, rimpels en littekens.

Druivenpitolie egaliseert de teint. Dit effect wordt gestimuleerd door de aanwezigheid van pro-anthocyanide, een zeer krachtig antioxidant.

Biologische Rozenbottelolie is een wonderbaarlijk geschenk van de natuur. Het is een multivitaminebom in een flesje.. De olie vertraagt de tekenen van huidveroudering en vermindert reeds bestaande tekenen zoals kraaienpootjes, droogterimpels en ouderdomsvlekken. Je huid voelt zachter en elastischer.

Deze olie smeert makkelijk uit en wordt goed opgenomen.