Studio Mino Holistic Aromatherapy

Barbara Vandenbunder ontwikkelde een lijn van etherische oliën die je kan verstuiven in je schoonheidssalon, woon-of werkruimte.

“Ik ben helemaal gek op essentiële oliën en sinds de lockdown in maart 2020 hebben ze bijgedragen aan mijn welzijn in tijden van lockdown en onzekerheid.”

Ik kies voor holistische aromatherapie met oliën die je terug in balans brengen. De aromatherapie zorgt voor een aangename beleving.
De biologische oliën van Studio Mino werken bovendien therapeutisch. De kwalitatieve, hoogstaande synergieën helpen het lichaam te stimuleren, beïnvloeden de cel waardoor ze beter ademt en beter reageert en brengen de geest terug in balans.

De 11 geuren zijn gebaseerd op de 5 elementen: water, aarde, vuur, hout en metaal. Zo zijn er per element twee aroma's te verkrijgen zijn. De geur die jij kiest, is de geur die jou meer balans gaat brengen.

Studio Mino ontwikkelde ook een geur waar de 5 elementen samen in zitten om in jouw instituut te verstuiven.

De aroma's kunnen, samen met de verstuiver worden doorverkocht aan jouw klanten.

Voor elk van de elementen werd ook een “geur-olie” roller gecreëerd, telkens in 1 geur en de “holistic balance” is een combinatie van de 5 elementen.

De lijn werd ook uitgebreid met roomsprays en chrystal infused massage-olie voor het lichaam en gelaat.

Wil je graag de Holistic Aromatherapy van Studio Mino verdelen?

Vraag je proefaanbod Holistic Aromatherapy aan