AARDE - Flowery Grounding

Chrystal infused body massage oil

Verkrijgbaar in 100ml of 500ml (voor salongebruik)

Body massage-olie op basis van amandel en avocado-olie verrijkt met een blend van pure essentiële oliën volgens de energie van de 5 elementen.

Elke olie is verrijkt met een kristal om de olie energetisch nog krachtiger te maken.

AARDE: Flowery Grounding

Geur: rozenhout-cipresse en patchouli

Een kruidige geur met een aardse ondertoon en houttoetsen. Het element aarde helpt je terug aarden en brengt je in contact met jezelf. Het staat voor de zorg voor jezelf en anderen, goede voeding voor je lichaam en geest en stabiliteit.

Aarde is een vruchtbare bodem, stabiel en een sterke basis waarop kan worden gebouwd. In de mens heeft deze energie te maken met aarden, het goed met jezelf in contact zijn. Het gaat over zorgen voor jezelf en voor anderen. Goed gevoed worden, zowel fysiek als geestelijk. Aarde is de basis, zonder fundament stort de rest in.

Wanneer het aarde element uit balans is, dan ontstaat er overbezorgdheid, je gaat je zorgen maken en piekeren, je staat niet meer helemaal met je voeten op de grond.

Werking:

De aarde-energie in deze olie draagt bij aan:

Balans, kalmte, stabiliteit, aarding, je thuis voelen in je lichaam, prikkels goed verwerken, zelfzorg, concentratie, minder piekeren.

Effect op de huid:

  • Rozenhout: verzacht de huid, werkt kalmerend en een antidepressivum, stimuleert de kruinchakra
  • Cipresse: werkzaam voor cellulitus, couperose, spataderen en geeft troost en kracht
  • Patchouli: werkt tegen huidschimmels, jeuk, acne en dermatitis, versterkende en aardende invloed, afrodisiacum

Activatie chakra’s:
Chakra 1, 2 en 3

Toegevoegd kristal : Rode jaspis: werkt aardend en beschermend. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.

Gebruik: Masseer de huid van het lichaam met een kleine hoeveelheid olie voor ontspanning en therapeutisch effect. Schud de fles om de energie van het kristal te activeren.

AARDE - Flowery Grounding
AARDE - Flowery Grounding
AARDE - Flowery Grounding

Wil jij graag de Holistic Aromatherapy van Studio Mino verdelen?

Vraag jouw proefaanbod Holistic Aromatherapy aan.