Roomsprays

Studio Mino Holistic Aromatherapy lanceert 5 unieke roomsprays! Deze nieuwe lijn is Limited Edition, en staat helemaal in teken van de komende feestdagen. Het ideale geschenk voor één van je geliefden of voor jezelf natuurlijk.

De Roomsprays van Studio Mino hebben een 100% natuurlijke samenstelling op basis van pure, biologische essentiële oliën. Ze zorgen meteen voor een aangename geur in de ruimte, zuiveren de lucht en verwijderen slechte geurtjes. Bovendien werken ze therapeutisch: ze brengen een andere energie in de ruimte.

We brengen je 5 totaal nieuwe geuren volgens de 5 elementen:

VUUR - Awakening Citrus: frisse citrusnoten van mandarijn gecombineerd met kruidige, kamferachtige Niaouli. Het element vuur staat voor vreugde, passie, enthousiasme en levenslust. Het brengt vrolijkheid, humor en helpt bij het uiten van liefde en genot.

HOUT - Botanical Flowers: een zachte, vrouwelijke geur die doet denken aan een bloemenveld. Het element hout zorgt voor groei en ontwikkeling, vastberadenheid, actie en veerkracht

WATER - Christmas Blend: een combinatie van dennengroen en kaneel, zoet en fris tegelijk. Een echte kerstgeur. Het element water staat voor zelfreflectie en tot rust komen, je intuïtie versterken, je angsten onder controle krijgen en flexibiliteit.

AARDE - Earthy Herbs: een kruidige geur met een aardse ondertoon en houttoetsen. Het element aarde helpt je terug aarden en brengt je in contact met jezelf. Het staat voor de zorg voor jezelf en anderen, goede voeding voor je lichaam en geest en stabiliteit.

METAAL - Flowering Forest: de frisse geur van het bos met een bloemige toets van Jasmijn. Het element metaal bevordert het loslaten van wat niet meer nodig is en staat voor acceptatie, afscheid nemen en het zien en voelen van de essentie.

Gebruik: verstuif in je ruimte voor een aangename geur en een therapeutisch effect.

Roomsprays
Roomsprays
Roomsprays
Roomsprays
Roomsprays

Wil jij graag de Holistic Aromatherapy van Studio Mino verdelen?

Vraag jouw proefaanbod Holistic Aromatherapy aan.