VUUR - Loveable Awakening:

Chrystal infused body massage oil

Verkrijgbaar in 100ml of 500ml (voor salongebruik)

Body massage-olie op basis van amandel en avocado-olie verrijkt met een blend van pure essentiële oliën volgens de energie van de 5 elementen.

Elke olie is verrijkt met een kristal om de olie energetisch nog krachtiger te maken.

VUUR - Loveable Awakening:

Geur: Elemi, mandarijn, niaouli

Frisse citrusnoten van mandarijn gecombineerd met kruidige, kamferachtige Niaouli. Elemi is een frisse harsachtige geur, citroenachtig, peperachtig en een beetje kruidig. Het element vuur staat voor vreugde, passie, enthousiasme en levenslust. Het brengt vrolijkheid, humor en helpt bij het uiten van liefde en genot.

In de natuur staat vuur voor licht, warmte, drukte. Het is een uitbundige, opvlammende kracht. In de mens zorgt dit voor enthousiasme, het vermogen om plezier te hebben en te mogen tonen waarmee je blij bent en daarvan te genieten. Vuur in disbalans leidt tot hitte en overenthousiasme. Een tekort aan vuur, leidt tot apathie, onverschilligheid of monotonie.

Werking:

De vuur-energie in deze olie draagt bij aan:

Vreugde, passie, enthousiasme, levenslust, humor, liefde, genot, vrolijkheid, uiten van liefde.

Effect op de huid:

· Elemi: pijnbestrijder en vermindert littekenweefsels, werkt harmoniserend

· Mandarijn: voor vermoeide huid, rimpels en angst-remmend, stimuleert lymfestelsel

· Niauoli: tegen acne, zweren, ontstekingen en spierpijnen, is harmoniserend en brengt rust

Activatie chakra’s:
Chakra 1, 2, 4 en 6

Toegevoegd kristal: Rozenkwarts: is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid.

Gebruik: Masseer de huid van het lichaam met een kleine hoeveelheid olie voor ontspanning en therapeutisch effect. Schud de fles om de energie van het kristal te activeren.

VUUR - Loveable Awakening:
VUUR - Loveable Awakening:
VUUR - Loveable Awakening:

Wil jij graag de Holistic Aromatherapy van Studio Mino verdelen?

Vraag jouw proefaanbod Holistic Aromatherapy aan.