Gua Sha Rozenkwarts

De White Lotus Gua Sha volgt subtiel de rondingen van je gezicht om je eigen natuurlijke bloedcirculatie zachtjes te verhogen en overtollige vloeistoffen te verwijderen. De Rozenkwarts Gua Sha voelt extreem zijdezacht aan.

Behalve dat het een prachtige steen is, zorgen correct uitgevoerde Gua Sha-behandelingen voor een toename van 400% van de microcirculatie!

Het kan ontstekingen behandelen en een vermoeide huid laten heropflakkeren.

Video:

Gebruik na het reinigen van de huid 's avonds. Breng het Rosehip oil van Organicspa aan en masseer de olie in de huid met de Gua Sha om afvalstoffen beter af te voeren en de huid te herstellen tijdens de nachtrust. Zeker 5 minuten masseren volgens de techniek in de video.

Energetische werking:

De rozenkwarts edelsteen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.
Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma's. Ze bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

Aanbevolen huidtypes:

Normaal, gemengd, gevoelig of ontstoken (acne)

Voordelen:

  • Verhoogt de bloedcirculatie en stimuleert acupressuurpunten, zelfs bij een erg gevoelige huid
  • Tonifiërend: revitaliseert de vermoeide huid, vermindert verzakking, vermindert vlekken en verfrist de huid onder de ogen
  • Kwaliteit: White Lotus maakt gebruik van 100% van het zuiverste jade kristal van de hoogste kwaliteit

Wil je de producten van White Lotus graag verdelen?

Contacteer ons