Organicspa Professionele Huidverzorging

Professionele biologisch gecertificeerde huidverzorging. 100% natuurlijk, minstens voor 75% biologisch gecertificeerd én vegan!

Het exclusieve, professionele spa- en salongamma, Organicspa, werd gecreëerd vanuit een opmerkelijk gat in de markt van de huidverzorging, nl. een gamma luxueuze biologisch gecertificeerde producten.

Organicspa combineert biologisch gecertificeerde plantenextracten van een medicinaal niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong.

Gemaakt in de ongerepte natuur van Byron Bay in New South Wales, Australië, verkreeg Organicspa het biologisch certificaat van de OFC, de Organic food Chain. Hier onderscheiden wij ons van de vele andere bio-producten op de markt.

Organicspa voorziet salons en spa’s van zowel betaalbare verkoops- en salonproducten samen met eigen resultaatgerichte behandelingen.

Organicspa bewijst dat bio-cosmetica ook heel actief en resultaatgericht kan zijn met natuurlijke ingrediënten die alternatieven bieden voor Retinol, hyaluronzuur etc en grote concentraties vitaminen en anti-oxidanten bevatten.

Bekijk hier onze collecties en producten:

Heb jij interesse in 100% natuurlijke verzorging?

Bezoek de website van organicspa