Gua Sha Jade

De White Lotus Gua Sha volgt subtiel de rondingen van je gezicht om je eigen natuurlijke bloedcirculatie zachtjes te verhogen en de huid verfijnt en glad maakt. De Jade Gua Sha zorgt voor een prachtige natuurlijke glans en een egale teint.

Jade werkt ontgiftend en ontstekingsremmend om een onzuivere huid te behandelen.

Video:

Gebruik na het reinigen van de huid 's avonds. Breng het Rosehip oil van Organicspa aan en masseer de olie in de huid met de Gua Sha om afvalstoffen beter af te voeren en de huid te herstellen tijdens de nachtrust. Zeker 5 minuten masseren volgens de techniek in de video.

Energetische werking:

Jadekristal werd door de oude Chinezen beschouwd als een steen van zuiverheid en jeugdigheid. Het kristal werkt ontgiftend en ontstekingsremmend om een onzuivere huid te behandelen.
Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Aanbevolen huidtypes:

Normaal, vet, onzuiver of vatbaar voor acne

Voordelen:

  • Verhoogt de bloedcirculatie en stimuleert acupressuurpunten, zelfs bij een erg gevoelige huid
  • Verfrissend: Jade blijft koel in contact met de huid die de poriën sluit
  • Tonifiërend: revitaliseert de vermoeide huid, vermindert verzakking, vermindert vlekken en verfrist de huid onder de ogen
  • Kwaliteit: White Lotus maakt gebruik van 100% van het zuiverste jade kristal van de hoogste kwaliteit

Wil je de producten van White Lotus graag verdelen?

Contacteer ons