Lies Lagrange

Business Coach

Alles wat ik onderneem, doe ik vanuit mijn hart.
Ik coach, ik schrijf, ik masseer, ik geef les.
Er zijn heel veel verschillende dingen waar ik van hou.
Ik pas niet in een vakje.
Ik geloof dat wanneer datgene wat je denkt, wat je doet en wat je voelt in balans is, je aangekomen bent daar waar je hoort te zijn. Zowel in het privéleven als in het ondernemerschap.
Ik geloof dat alles energie is.
Ik laat me leiden door de Universele Wetten van de natuur.
Ik geloof in de kracht van het Universum en dus in mezelf, met mijn vrouwelijke en mannelijke energie zo veel mogelijk in balans.
Ik vertrouw op mijn innerlijke leiding en de connectie met mijn hogere zelf.
Maar het meest van al geloof ik in de helende kracht van het hart, van waaruit alle liefde en creatie stroomt.
Liefhebben is niet iets wat we doen, liefde is onze natuurlijke staat van zijn.


Ik ben Lies.

Ik was een sales & management carrièrevrouw in de gezondheidssector. Ik werkte me te pletter. Op de top van mijn carrière werd ik ziek: tot twee keer toe belandde ik in een burn-out, waarvan de laatste uiteindelijk uitmondde in een gediagnosticeerde ziekte van Lyme. Van bij het begin koos ik de weg van diepe innerlijke transformatie in plaats van mijn professionele situatie aan te pakken. Een andere keuze had ik niet, want mijn lichaam was erg ziek.
Nu is het duidelijk dat ik wilde zijn zoals een rups, die het intens ontpoppingsproces nodig heeft om die vlinder met sterke vleugels te kunnen zijn.
Ik ontdekte dat ik helende handen had en koos voor een ommezwaai: in avondonderwijs volgde ik de opleiding schoonheidszorgen A2; specialiseerde me achteraf in huidverbetering.
Intussen bleef mijn gezondheid me zorgen baren. Ik wilde begrijpen waarom ik zo ziek was én bleef ondanks de vele inspanningen die ik ondernam om te genezen. In deze heftige periode leerde en leer ik steeds meer luisteren naar mijn innerlijke stem. De stem van mijn ziel. Elk mens is hier immers altijd onderweg naar een unieke zielsbestemming. Met de grootste toewijding en de hoogst mogelijk inzet besteedde ik jaren in afzondering aan zelfonderzoek en spirituele verdieping.
Mijn zelf gecreëerd laboratorium op zoek naar innerlijke rust en een gezondheid in balans bracht me naar het Oosten waar ik verschillende keren voor langere periodes verbleef om me te verdiepen in healing, yoga en meditatie. Op eigen bodem verdiepte ik me in ademwerk en klassiekere vormen van coaching.