Verwen jezelf voor valentijn

Verwen jezelf eens voor valentijn!

25/01/2019 - 09:16

Binnenkort is het valentijn! Ben jij een romanticus die al staat te popelen om je geliefde te overladen met cadeautjes en lieve woordjes? Of ben je eerder iemand die valentijn liefst zou afschaffen? ;-) Of je je nu herkent in een van deze twee types of niet, jezelf verwennen kan en mag altijd!

Je kan nu genieten van een heerlijke ‘Love My Feet’ valentijnsbehandeling bij jouw dichtstbijzijnde Organicspa instituut. Dit is een relaxerende behandeling om jouw vermoeide voeten en benen heerlijk te laten verwennen. Begint het al te kriebelen?

Deze ontspannende behandeling start met een warm magnesium voetbad met rozenblaadjes en hibiscusbloemen met de unieke mix van biologische etherische Frankincense, Ylang-Ylang en rozenolie. Gevolgd door een energiserende voetscrub met koffiebonen en kokosolie. Een hotstone massage zal de voeten ontspannen en pijn verlichten. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk hydraterend masker.

Tijdens de behandeling krijg je een heerlijk kopje thee aangeboden. De ‘Detox & Glow’ thee bevat ingrediënten zoals matcha, gember, citroengras, groene en witte thee, brandnetel, maté en citroenschil. Deze thee verbetert jouw huid van binnenuit! Het is een unieke combinatie van biologische thee en kruiden die jouw lichaam kan ondersteunen en detoxen. De thee zal helpen om het evenwicht in je lichaam te herstellen en een gezonde gloed te creëren.

Je zal jezelf helemaal ontspannen en verfrist voelen na deze heerlijke valentijnsbehandeling. Ideaal om tot rust te komen en jezelf de tijd te geven om heerlijk weg te dromen.

Een leuke extra aan deze behandeling is dat je achteraf een goed gevulde Love My Feet Bag mee naar huis krijgt! Deze bevat een Soak Therapy t.w.v. €36 (heerlijk badzout van Organicspa), een mini-handcrème om jouw handen te beschermen en te verzachten én een zakje van de heerlijke Detox & Glow thee waar je ongeveer 33 kopjes thee mee kan zetten!

Waar wacht je nog op? Deze behandeling wordt aangeboden aan een onklopbare prijs én je kan er eventueel nog een pedicure bovenop krijgen. Contacteer ons om jouw dichtstbijzijnde organicspa instituut te ontdekken.

Ben je eerder een make-up lover? Als je graag wil kennismaken met onze minerale make-up lijn Studio Mino kan je nu genieten van een leuke actie bij jouw Studio Mino verdeler! Bij aankoop van een foundation poeder en een mascara krijg je gratis een mini blush en een mini bronzer cadeau! Ideaal om deze poeders eens uit te proberen. En geef toe, een mascara en foundation heb je nooit genoeg. ;-)

Bekijk hier onze verdeelpunten of klik hier om naar de shop te gaan waar deze actie ook geldig is!

Soak Therapy voetbad
Detox & Glow thee
Soak Therapy
Actie Studio Mino

Benieuwd naar onze verdeelpunten?

Bekijk ze hier!