Organicspa nourish oil: nieuw!

Organicspa nourish oil: nieuw!

03/06/2015 - 11:11

Een heerlijke, lichte, voedende olie voor het lichaam en het haar. De dynamische mix van helende, hydraterende en herstellende biologische oliën werd geformuleerd om de huid van het lichaam en het haar te voeden en verjongen. Barstensvol vitaminen en essentiële vetzuren zal deze lichte olie voor verschillende doeleinden worden ingezet zoals voeden van de lichaamshuid, huidverjonging en het herstellen van de puntjes van het haar. Deze kostbare olie werd samengesteld uit biologische kokosolie, chiazaadolie, rozebottelolie en Arganolie.

Organicspa nourish oil: nieuw!Organicspa nourish oil: nieuw!Organicspa nourish oil: nieuw!

De kokosolie dringt snel in en zorgt dat het vocht in de huid blijft. Bevat een hoge concentratie verzadigde vetzuren.

De arganolie is rijk aan vitamine E en heel geschikt voor erg droge huiden. Arganolie beschermt de elasticiteit van de huid en houdt de huid strak. Het vermindert ook huidirritatie en ontstekingen.

Chiazaadolie verbetert sterk de hydratatie van de huid, vermindert vochtverlies van de huid en versterkt de huidbarriëre, zelfs voor de droogste huid. Heel rijk aan omega 3 vetzuren en alfaliponzuur, een krachtig antioxidant dat fijne lijntjes , rimpels en vergrote poriën minimaliseert.

Rozebottelolie is een multivitamine in een flesje! Heel erg helend, herstellend, voedend, werkt op pigmentatie alsook op huidverjonging.

De olie heeft een nootachtige geur en maakt de huid erg zacht. Het kan ook aangebracht worden op droge haarpuntjes.

De olie is 100% natuurlijk en 95% biologisch!

Organicspa nourish oil: nieuw!