NIEUW! Organicspa "Soak Therapy"

NIEUW! Organicspa "Soak Therapy"

14/08/2018 - 16:15

Soms moeten we allemaal eens even de tijd nemen om tot rust te komen... Eens goed weken in bad om jezelf te verwennen is een perfecte oplossing om al je dagelijkse stress en vermoeidheid even te vergeten. Organicspa heeft “Soak Therapy” zorgvuldig ontwikkeld om je een echt exotische, spa-ervaring aan te bieden terwijl je gewoon thuis in je vertrouwde omgeving bent. Het badzout bevat Epsomzouten, roze Himalayazout en biologische rozen- en hibiscusblaadjes. Deze natuurlijke ingrediënten verzachten de huid, kalmeren pijnlijke spieren en verwijderen toxines.

Met de unieke mix van biologische wierook, Ylang-Ylang en rozenolie activeert dit product de zintuigen en verandert jouw casual badmomentje naar een unieke spa-ervaring. Ontdek waarom dit product de kracht heeft om zelfs de meest gestreste lichamen te ontspannen met biologische ingrediënten!

Epsomzouten

Epsomzout staat ​​al honderden jaren bekend om zijn heilzame eigenschappen die lichaam, geest en ziel kalmeren. Het is eigenlijk geen zout, maar een natuurlijk voorkomende zuivere minerale verbinding van magnesium en sulfaat.

Stress zorgt ervoor dat de magnesium in het lichaam vermindert en dat de niveaus van adrenaline verhogen. Wanneer het Epsomzout opgelost wordt in warm water, neemt de huid dit op. Het niveau van magnesium in het lichaam wordt dan aangevuld en dat helpt op zijn beurt bij het produceren van serotonine, een humeurverhogende chemische stof in de hersenen die een gevoel van rust en ontspanning creëert.

De sulfaten in Epsomzout helpen om spierpijn te verlichten en schadelijke stoffen te verwijderen uit het lichaam. Doordat de huid heel porieus is, zorgt het toevoegen van de juiste mineralen aan je badwater ervoor dat er een proces op gang komt. Dat proces heet ‘omgekeerde osmose’ en het zorgt ervoor dat er zout uit je lichaam wordt onttrokken en dat neemt schadelijke gifstoffen met zich mee. Epsomzout verzacht de huid en neutraliseert zelfs de geur van de voeten. Baden met Epsomzout helpt je om er beter uit te zien, je beter te voelen en om meer energie te krijgen. Klinkt verleidelijk, toch? ;-)

Roze Himalayazout

Dit geweldige zout staat bekend om zijn ontgiftende eigenschappen. Het trekt gifstoffen uit het lichaam. Hoe gebeurt dat dan? Door onzuiverheden, vuil en bacteriën uit de poriën te verdrijven. Daardoor blijft de huid schoon en puur, wat dan weer puistjes voorkomt. Het helpt ook om de juiste pH-waarde van de huid te bepalen en in balans te brengen en slechte geuren te neutraliseren.

Biologische rozen- en hibiscusbloemblaadjes

De toevoeging van rozen & hibiscusbloemblaadjes zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd, zacht en stralend blijft. Hibiscus is van nature rijk aan appelzuur en citroenzuur, die zuren bieden een natuurlijke exfoliatie (=verwijderen van dode huidcellen). De celvernieuwing wordt gestimuleerd, wat resulteert in een meer egale teint. Het zorgt ook voor een intense boost van het vochtgehalte en het helpt de huid om vocht te behouden vanwege het hoge plantenslijmgehalte. Rozenblaadjes werken hydraterend en zijn rijk aan antioxidanten. Daardoor zijn ze perfect voor het verminderen van roodheid en ontstekingen. Bovendien ruikt het goddelijk!

Wil je graag zo’n ​​ontgiftend bad met de vele gezondheidsvoordelen ervaren? Strooi dan 1 à 2 handen vol met Organicspa “Soak-Therapy” in een warm bad, roer tot het opgelost is en ga dan minstens 12 minuten in het water zitten zodat jouw lichaam er in kan weken. Breng terwijl een organicspa masker aan op je gelaat voor het ultieme verwenmoment!

Wil je dit product graag eens testen? Contacteer ons via info@studiopuur.be!

Soak therapy