Verwen je ogen

Krijgen jouw ogen de aandacht die ze nodig hebben?

08/03/2019 - 14:34

Zijn onze ogen de spiegels van onze ziel? Ze vertonen zeker visuele tekenen van wat er met ons lichaam aan de hand is, bijvoorbeeld vermoeidheid, leeftijd, gebrek aan slaap, slechte gezondheid, …

Onze ogen zijn kostbaar en hebben dus verzorging nodig. De huid rondom de ogen beschikt niet over dezelfde talgactiviteit zoals de rest van onze huid. De dikte van die huid is slechts 0,5mm. Om even te vergelijken, de huid op de voetzolen is wel 4mm dik! Deze informatie vertelt ons dat we dus goed zorg moeten dragen voor onze ogen omdat het gebrek aan talg en olie ervoor zorgt dat de huid droog wordt en dat we vroegtijdig ouderdomsverschijnselen ontwikkelen. Die huid raakt ook snel beschadigd omdat we niet altijd zacht genoeg zijn tijdens het reinigen en omdat we niet de correcte producten gebruiken.

Hoe moet je je ogen dan verzorgen?

Sowieso elke dag, net zoals de rest van je huid. Belangrijk is dat je je ogen zacht reinigt: gebruik een product dat aangeeft dat het voor je ogen geschikt is of dat wordt aanbevolen door jouw schoonheidsspecialiste. Een leuke tip: gebruik een zonnebril bij felle zon! Hoe minder je je ogen moet toeknijpen, hoe beter voor de huid rondom en hoe minder snel er rimpels aan te pas komen ;-)

Doe eens een aangepaste behandeling bij de schoonheidsspecialiste

Dit kan een op zichzelf staande behandeling zijn of als extra toevoeging tijdens een gelaatsbehandeling. Zo kan je bijvoorbeeld een massage krijgen waarbij de schoonheidsspecialiste extra bewegingen maakt rondom de oogcontour. Dit om de bloed- en lymfecirculatie aan te moedigen die de huid voedt en wallen vermindert door afvoer van toxines.

TIP: Organicspa Rosehip Oil gemengd met Cream Mask is een luxe-mix voor de verzorging van de huid rondom je ogen. Dit helpt bij het aanvullen en voeden van de huid en is ideaal voor ogen die een boost nodig hebben! Kan je ook laten intrekken als masker om fijne lijntjes te verzachten waardoor de blik verfrist.

Organicspa’s aanbevolen producten

Wees altijd voorzichtig bij het aanbrengen van producten rondom de ogen. Let er op dat je een zachte tot middelmatige druk uitoefent en trek nooit aan de ogen. Kies een product dat past bij jouw huidbehoeften of dat wordt aanbevolen bij de schoonheidsspecialiste.

Voorbeelden van geschikte producten:

  • Cream Cleanser: Gebruik dagelijks om de gevoelige oogzone te reinigen en make-up te verwijderen. De avocado-olie is een fantastisch voedzaam ingrediënt om de oogcontour te verzorgen en te hydrateren en kamille kalmeert het gevoelige gebied. Breng ¼ pomp aan op de vingertoppen en masseer zachtjes door de wimperlijn en over de oogleden. Verwijder alle overtollige make-up met in warm water gedrenkte wattenschijfjes.
  • Organicspa Eye Gel: Een verfrissende en verkoelende gel die wallen vermindert, de bloedsomloop stimuleert en vermoeide ogen opfrist. Verrijkt met kamille en aloë vera. Gebruik ’s ochtends en of ’s avonds.
  • Organicspa Eye Balm: Een lichte, voedende crème om dagelijks rond de oogcontour te gebruiken om de huid gehydrateerd en stevig te houden. Bevat een mix van planten die helpen bij het verbeteren van huidelasticiteit en celvernieuwing. Gebruik 's ochtends en of ’s avonds.
  • Organicspa Eye Treat: Dit ultieme anti-aging product verjongt, versterkt en verstevigt de huid rondom jouw ogen. Met ingrediënten als vitamine C, rozenbottelolie wordt de celvernieuwing enorm gestimuleerd waardoor de huid daar extra glad gemaakt wordt. Gebruik ’s ochtends en of ’s avonds.

Met deze tips krijg je zeker en vast een stralende blik!

Heb je interesse om verdeler te worden van Organicspa producten? Bezoek de website of contacteer ons via info@studiopuur.be

Krijgen jouw ogen de aandacht die ze nodig hebben?
Krijgen jouw ogen de aandacht die ze nodig hebben?
eye treat

Meer info over Organicspa?

Contacteer ons!