Dé make-up trends voor winter 2019!

Dé make-up trends voor winter 2019!

25/10/2019 - 09:11

Niet te geloven, maar die feestdagen komen er stilletjes weer aan. De feestdagen zijn het make-up seizoen bij uitstek waarbij we ons weer helemaal kunnen uitleven met nieuwe kleuren en trends. Heb je nood aan inspiratie? Ik heb voor jou de belangrijkste trends gebundeld zodat je meteen weet welke make-up je kan dragen deze winter en je weer helemaal mee bent!

Trend 1: Stralende make-up

De tijd van dikke lagen make-up op je gezicht is voorbij. Anno 2019 mag het zo natuurlijk mogelijk. Maar wél met flink wat glans. Veel heb je voor deze look niet nodig, in de meeste gevallen is fijne skincare voldoende. Vogue noemt het de “post facial glow”, mannequins kregen een gelaatsmassage vooraleer ze de catwalk opgingen om de natuurlijke glow te verkrijgen. Wil je jouw huid die gezonde, “dewy” look geven? Je kan een klein beetje valspelen met een glowing finishing powder. Je brengt het aan na je foundation met voorzichtige penseelbewegingen. Overdrijf hier niet mee, je wil geen glimmende huid!

Trend 2: Matte rode lippen

Wat is er vrouwelijker, verleidelijker of mysterieuzer dan een paar rood gestifte lippen? Deze winter is het helemaal in! Met de stralende huid zijn matte, rode lippen heel mooi als contrast als we Trendstyle mogen geloven. Een matte lipstick aanbrengen vraagt wel wat inspanning om dat goed te doen, een liquid matte lipstick, kan de klus makkelijk voor je klaren omdat die een stuk makkelijker aan te brengen is.

Trend 3: Ga voor goud/glitter

Elle rapporteert erg veel goud en glitter op de internationale catwalks. Niet zo draagbaar denk je? Wij hebben deze trend vertaald naar een heel draagbaar alternatief, een subtiele sparkle eyeshadow in rosé bronzen tint, die alle huidtinten complementeert. Breng de kleur aan in je arcadeboog voor een feestelijk accent.

Trend 4: De no-make-up look

Bij Elle lezen we dat de no-make-up look nog altijd erg actueel is. Daarvoor is minerale make-up zo geweldig. De minerale foundation is vederlicht en transformeert jouw gelaat in een egaal canvas. Wil je nog meer natuurlijke dekking? Een priming powder is jouw beste vriend! Het verkleint je poriën, vult oneffenheden op en zorgt voor een nog betere houdbaarheid van je teint. Breng het aan net vòòr je minerale poeder met een kabuki kwast.

Trend 5: Natural Smokey Eyes

Om mee te doen aan de smokey eyes trend hoef je niet als panda door het leven. Liever niet zelfs: dit seizoen is -ie subtiel, verfijnd en zelfs geschikt voor een werkdag. Heb je al eens groene smokey eyes geprobeerd? De nieuwe Gold & Green collectie van studio mino heeft de ideale producten hiervoor. Combineer de groene eyeshadow emerald met een nude tint en werk af met de matte forest groene eyeliner, waaier de eyeliner goed uit met een penseel en je krijgt een prachtig resultaat.

Studio Mino lanceerde onlangs de Gold&Green Collection! Neem hier een kijkje.

Benieuwd naar de Studio Mino Gold&Green Collection?

Neem hier een kijkje!