De kracht van edelstenen

De kracht van edelstenen

19/07/2019 - 08:34

In onze huidige tijd hebben we meer dan ooit nood aan echte ontspanning en rust, we hebben het allemaal enorm “druk”. Toch blijkt uit onderzoek dat 50% van de mensen meer energie willen. Dat is logisch, we hebben energie nodig om al onze taken en projecten te kunnen uitvoeren.

Lukt het jou om af en toe volledig te ontspannen? Kan je jouw gedachten volledig op nul zetten en je lichaam de tijd te geven om te herstellen van alle prikkels die we dagelijks op ons bord krijgen?

Totaalaanpak

Bij Studio puur zijn we ervan overtuigd dat schoonheid een totaalaanpak vereist. Een gelaatsbehandeling of een lichaamsmassage krijgen die jouw gehele systeem in balans brengt, kan wonderen verrichten, zowel op uiterlijk als op innerlijk vlak.

Sinds kort biedt Studio Puur cursussen aan voor beautyprofessionals waar je kan leren om een verzorging/massage te geven met edelstenen. De edelsteenmassage is diep relaxerend, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft een energetische werking. De massage brengt het lichaam terug in balans en zorgt ervoor dat je je zowel fysiek als mentaal herboren voelt. Door de combinatie van de edelstenen met de natuurlijke producten van Organicspa wordt jouw lichaam helemaal verwend!

Masseren met edelstenen

De werking van edelstenen ligt vooral op energetisch niveau. Zoals Einstein ooit verwoordde: “alles is energie”. De tafel, een boom, onze cellen, gedachten, … Alles bestaat uit een vorm van energie. Ook edelstenen dus, en elke soort heeft een bepaalde energie.

Door een specifieke steen te gebruiken ga je balanceren of energie toevoegen waar die nodig is. Dat kan algemeen door bijvoorbeeld een kettinkje te dragen met een edelsteen, of de edelstenen bij je te houden in je broekzak. Zoals we eerder al schreven kan het dus ook door het krijgen van een edelsteenmassage. Sommige stenen werken vooral in op emoties en gedachten terwijl anderen meer fysiek werken.

Voordelen voor het krijgen van een edelsteenmassage

Ben je nog niet helemaal overtuigd? De massage heeft nochtans heel wat voordelen:

 • Het is de ultieme fysieke ontspanning, je lichaam komt heel diep tot rust
 • Het werkt zeer herstellend: te vergelijken met slapen
 • Het is pijnstillend: endorfines en oxytocine (knuffelhormoon) worden aangemaakt
 • Het zorgt voor vermindering van lage rugpijn
 • Het geeft energie: je komt tot rust, maar krijgt door het gebruik van specifieke edelstenen nieuwe energie
 • Afvalstoffen worden afgevoerd door stimulatie van lymfe
 • Het is heel geschikt voor mentaal of fysiek- uitgeputte mensen (vermoeidheid, burn-out..).

Voordelen voor het geven van een massage met edelstenen

De massage heeft niet enkel voordelen voor de klant, ook het geven van de massage brengt heel wat positieve energie met zich mee:

 • Je kan je klant echt verder helpen, mensen hebben nu meer dan ooit diepe rust, en nieuwe energie nodig
 • De edelstenen hebben zowel op jou als jouw klant effect, je wordt zelf helemaal opgeladen door deze massage te geven
 • In tegenstelling tot veel traditionele massages, kost deze massage geven weinig fysieke inspanning, het is een heel zachte massage om te geven
 • Je kunt je onderscheiden van andere instituten met deze originele behandeling, Studio Puur is de enige die de massage van Ineke in exclusiviteit kan aanbieden
 • Deze massage is een uitbreiding van je diensten, je kan er nieuwe klanten mee aantrekken
 • Om deze massage te kunnen hoef je je slechts anderhalve dag vrij te maken om de cursus te volgen. Bovendien ontvang je een intensieve video-training als naslagwerk voor thuis en een uitgebreide syllabus.

Ben jij een beautyprofessional en wil je graag deze massage aanbieden in jouw salon?

Binnenkort organiseert Studio Puur een cursus edelsteenmassage voor het lichaam! Meer info en mogelijkheid tot inschrijven vind je door hier te klikken.

Ben jij een beautyprofessional en wil je graag deze edelsteenmassage aanbieden in jouw salon?

Ja, heel graag!