8 cadeautips om jouw klanten warm te maken voor kerst!

8 cadeautips om jouw klanten warm te maken voor kerst!

22/11/2019 - 14:05

Heb jij ook al zoveel zin om de kerstboom te zetten? Het koude weer en de donkere avonden dwingen je er al toe om je huis helemaal kerst-proof te maken! Laat sinterklaas maar snel terug vertrekken naar Spanje en dan kunnen wij eindelijk zonder schaamte die kerstboom installeren ;-)

Maar wat is een kerstboom zonder pakjes? Heb jij leuke aanbiedingen in jouw salon speciaal voor kerst? Maak jouw klanten nu al warm voor kerst en inspireer ze me onderstaande cadeautips!

1. Een setje van nagellakjes

Het hoeft niet altijd parfum of douchegel te zijn voor je moeder, vriendin of tante. Laat jouw klanten kiezen uit de leuke nagellak kleuren van MaggieAnne! Hoe leuk is het om erbij te kunnen vertellen dat de gelnagellak van MaggieAnne vrij is van de meest schadelijke stoffen die vaak voorkomen in nagellak? Kleurrijk en veilig!

2. Nooit genoeg mascara of oogpotloden

Geef toe, als je elke dag mascara en/of een oogpotlood gebruikt, komt dit toch altijd van pas? Een nuttig cadeau is altijd geslaagd! Bovendien is de mascara van Studio Mino 99% natuurlijk en het oogpotlood 100% natuurlijk, jouw klanten hoeven dus niet te vrezen voor allergische reacties.

3. Neutrale oogschaduw

Moedig jouw klanten aan om eens te kiezen voor een leuk oogschaduwkleurtje als cadeau, origineel én leuk om te krijgen. Onze aanraders: Cream, Caramel, Skin en Sparkly Bronze.

4. Brushset --> basics zijn belangrijk

Een make-up look creëren zonder enkele kwalitatieve kwasten is een no-go. Met de brushset van Studio Mino heb je in één keer alle kwasten die je nodig hebt om jouw look op punt te stellen (m.u.v. de kabuki kwast). Een oogschaduw kwast, een concealer brush, lippenseel, schuin afgesneden eyeliner/wenkbrauw kwast en een bronzer/blush brush. De haartjes zijn synthetisch, wat de kwasten dus vegan maakt! Alle handvaten van de Studio Mino kwasten zijn gemaakt uit bamboe, één van de snelst groeiende planten op onze planeet en één van de meest vernieuwbare en veelzijdige bronnen ooit gekend. Op die manier wordt bamboe snel weer aangevuld en heeft dit dus geen impact op het milieu. Met deze basics doe je iedereen wel een plezier op kerstavond!

5. Laat ze een workshop cadeau doen

Geef jij soms workshops in jouw salon? Een make-up workshop volgen is niet alleen heel leerrijk, het geeft ook een boost aan het zelfvertrouwen van de klant! Laat jouw klanten weten dat ze bij jouw workshops kunnen volgen en dat ze zelf de workshop cadeau kunnen doen aan hun moeder/dochter/vriendin.

6. Één van de leuke Studio Mino setjes

Onlangs bracht Studio Mino een feestcollectie uit, de Gold & Green collectie. De collectie bestaat uit twee looks die je zelf thuis kan creëren met de juiste make-up producten. Er zijn vier katoenen make-up tasjes dat volledig gevuld zijn met de nieuwe kleuren die je kan aankopen bij Studio Puur. Een heel leuk en compleet kerstcadeau om aan te bieden aan jouw klanten!

7. Jade roller

Je ziet het meer en meer opkomen, de jaderoller. Maar wat is dat nu precies?

Dat is eigenlijk een mini gezichtsmassage-roller die helende en verzorgende effecten heeft voor je huid. Het stimuleert je bloedcirculatie, vermindert zwelling en ontstekingen en zorgt ervoor dat jouw huidproducten dieper in de poriën doordringen. De roller is gemaakt van groene jade steen en worden daarom uiteraard jade-roller genoemd. Bovendien ziet de roller er heel erg mooi uit, ideaal om onder de kerstboom te leggen dus!

8. Bied een cadeaubon aan

Bied jij al cadeaubonnen aan in jouw salon? Als jouw klanten niet goed weten wat ze precies cadeau kunnen doen of als ze graag een behandeling cadeau willen doen, is dit de ideale oplossing!