5 redenen waarom het een goed idee is om vaker een schoonheidsspecialiste te bezoeken!

5 redenen waarom het een goed idee is om vaker een schoonheidsspecialiste te bezoeken!

28/06/2019 - 09:04

Hoe vaak ga jij op bezoek bij een schoonheidsspecialiste? Sommige vrouwen gaan wekelijks, sommige gaan maandelijks en anderen gaan zelden of nooit. Lees hier waarom het wél een goed idee is om af en toe een bezoekje te plannen naar een schoonheidsinstituut voor een heerlijke gezichtsbehandeling!

1. Het is een moment voor jezelf en heel ontspannend

We gaan meteen van start met de meest voor de hand liggende reden: pure ontspanning! Een gezichtsverzorging, een lichaamsmassage, een pedicure, noem maar op. Al deze behandelingen zijn heerlijk relaxerend en laten je even alles vergeten. Het creëert rust in je hoofd, waardoor je er nadien weer helemaal tegenaan kan. Het feit dat je huid nog nooit zo zacht geweest is zoals na een behandeling is alleen maar mooi meegenomen.

2. De huid in perfecte conditie houden

Reinig jij elke dag jouw huid 2 keer? Gebruik je dagelijks een hydraterende crème? Eventueel een serum en oogcrème als extra? Zo ja; super! Zo neen; Begin er dan maar snel aan ;-) Een goede huidverzorgingsroutine is cruciaal als je een mooie gezonde huid wil, maar als je het écht goed wil doen, bezoek je maar beter minimaal 1x in de zes weken een schoonheidsspecialiste. Zij zien wat jouw huid nodig heeft en kunnen daarom op de juiste manier een huidverbeterende verzorging toepassen.

Veel huidproblemen vergen tijd om te verdwijnen, daarvoor is een plan van aanpak nodig. Een schoonheidsspecialist analyseert je huid, huidtype en je huidproblemen en bespreekt samen met jou de mogelijkheden om jouw huid te verbeteren. Ze zal meerdere behandelingen inplannen en je advies geven voor thuis om stap voor stap je huid weer in een goede conditie te krijgen.

3. Eén op één contact met een expert

Een schoonheidsspecialiste is een expert. Ze kan onzuiverheden die dieper in de huid zitten aanpakken en ze ziet dingen die jij niet ziet. Denk aan het risico op bepaalde huidproblemen of ziektes. Het gebeurt wel vaker dat een schoonheidsspecialiste een verdacht plekje op de huid opmerkt en de klant doorverwijst naar een dokter. Het tijdig opmerken van bijvoorbeeld een beginnende vorm van huidkanker kan veel problemen voorkomen. Daarbij heeft de schoonheidsspecialist een goed zicht op plekken waar je zelf weinig of geen zicht op hebt; schouders, nek, rug, achterkant van je benen, etc.

4. Actieve producten

Naast dat een schoonheidsspecialiste een expert is en dus weet hoe ze jouw huid het best kan behandelen, zijn de producten die zij gebruikt veel geconcentreerder dan de producten die je thuis gebruikt. Om een voorbeeld te geven: de maskers van Organicspa die enkel gebruikt worden door professionals, hebben een nog doeltreffendere werking omdat ze veel meer actieve ingrediënten bevatten. Daardoor krijgt je huid een echte boost! De combinatie van af en toe een bezoek brengen aan de schoonheidsspecialiste en zelf dagelijks zorg dragen voor jouw huid is ideaal.

5. Make-up advies

Schoonheidsspecialistes kunnen uiteraard goed maquilleren. Ze weten wat bij je past, kunnen advies geven over kleurgebruik en sommige geven ook workshops, waardoor jij jezelf mooi kan leren opmaken. Zij weten ook als geen ander dat een goede verzorging de basis is van een mooie make-up look. Wil je eens iets extra voor een bepaald feest? Ga eens langs voor een basis feest make-up look. Je zult zien dat je je extra mooi voelt en automatisch meer zal stralen!

Kort samengevat: gun jezelf om de zes weken wat me-time en sla 5 vliegen in 1 klap! ;-)

Raadpleeg hier onze verdelers, schoonheidsspecialisten die door ons getraind zijn tot experten in gezonde, niet-toxische huidverzorging.

Wil je graag een afspraak boeken met een schoonheidsspecialiste?

Raadpleeg hier onze verdelers, experten in gezonde, niet-toxische huidverzorging.