Innersk'n - Huidsuppletie

Over Innersk'n

Barbara Vandenbunder ontwikkelde een lijn van huidsupplementen uit overtuiging dat een mooie, gezonde huid start aan de binnenkant!

"Uit mijn overtuiging dat een gezonde, stralende huid ook van binnenuit komt, nam ik in 2021 de Beautyfood Academy over en heb ik me helemaal verdiept in de relatie tussen voeding en de huid.

Naast de Beautyfood Lifestyle zijn supplementen een noodzakelijke aanvulling.

Met Innersk’n stelde ik een productlijn samen die een compleet antwoord biedt op de meest uiteenlopende uitdagingen van de huid.

Innersk’n supplementen ondersteunen huidcondities zoals acne, extreem droge huid, eczeem, couperose, huidveroudering etc.

Daarnaast helpen ze jou om je huid en je hele lichaam jong en gezond te houden.

Jouw Beautyfood Practitioner kan jou hier perfect in begeleiden."

Innersk’n staat voor tijdloze schoonheid en zelfvertrouwen en dit van binnenuit.

  • Serieuze resultaten: elk Innersk’n product biedt een serieus resultaat. Wanneer een product geen positief, significant zichtbaar resultaat levert voor jouw huid, haar en lichaam, is het ons innersk’n label niet waardig.

  • De Innersk’n methode. De beste kwalitatieve ingrediënten. De beste formules. Holistisch. Dosissen gebaseerd op klinische proeven.

  • Gebaseerd op de kennis van de Beautyfood Academy, de relatie tussen voeding en de huid.

  • Van binnenuit. Wanneer je eerlijk bent met jezelf, weet je al dat de tekenen van veroudering en schoonheid een weerspiegeling zijn van wat er zich in jouw lichaam afspeelt. Daarom kunnen we elk beautyprobleem effectiever gaan aanpakken van binnenuit.

  • Eenvoud, geen ingewikkelde protocollen, een minimum aan “to the point” producten die doen wat ze beloven.

Wil je de producten van Innersk'n graag verdelen?

Contacteer ons