GRACE traject voor particulieren

GRACE traject voor particulieren

Ik geloof dat élke vrouw het verdient om gracieus te verouderen. Ik geloof nog meer dat dit kan op een natuurlijke en gezonde manier waarin schoonheid vanbinnen én vanbuiten ongetwijfeld bijdragen aan joúw levensvreugde.

Het omarmen van dit proces is een absolute meerwaarde die jij mag en kan leren. Het accepteren van wie je bent en zelfliefde zijn hierbij onmisbaar. Een stralende huid, meer innerlijke rust en balans, een grotere zelfverzekerdheid en inzicht in hoe jij je aandeel kunt invullen om mooi en bewust door het leven te gaan. Want zelfzorg en rituelen, (meer) bewustzijn en zelfredzaamheid maken van jou gewoon een vrije en gelukkige vrouw. Je verdient het om je mooiste leven te leven, in volle verbinding met je unieke levensenergie. Op een holistische en eenvoudige wijze zorgeloos en energiek verouderen in volle acceptatie van wie je bent in al je facetten (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) met respect voor het lichaam en de natuur.

Dat je eeuwig jong kunt blijven, daar geloof ik niet in, maar wél ben ik ervan overtuigd dat je stralend je meest gracieuze tijd hier op aarde kunt (be)leven, met een huid in balans en rust binnenin.

Ik ervaar echter dat het veel vrouwen die zich in de levensfase van het verouderen bevinden, ontbreekt aan de juiste kennis en de passende holistische ondersteuning van een beauty professional. Begint het je ook te duizelen bij het overaanbod aan producten? Voel jij je ook verward bij alle verjongingstechnieken die er bestaan? Als beauty professional én vrouw weet ik hoe dit voelt. Uit respect voor je lichaam maar vaak ook vanuit een gevoelig geworden huid door verkeerd productgebruik en stress, blijf je liefst zo ver mogelijk weg van botox, fillers en andere esthetische snijmethodes. Gelukkig. Maar wat is dan wél een juiste en duurzame 100% natuurlijke manier? Dit is een voortdurende strijd die jij wellicht herkent. Een steeds aanwezig innerlijk conflict om goed en (aan)gepast te zorgen voor je uiterlijke en innerlijke schoonheid met de minst schadelijke producten. Ik weet dat dit je onzeker en onwetend maakt. Ik merk dit niet alleen bij mijn klanten, schoonheidsspecialistes, die dagelijks vrouwen ontmoeten zoals jij, die hen hun zorgen en behoeftes toevertrouwen, maar ik merk even hard bij mezelf wat het verouderingsproces doet. Ook mijn lichaam verandert! Rimpels, pigmentatievlekken en een minder strakke huid (die vaak in een stroomversnelling tevoorschijn komen tijdens de overgang), maken me bezorgd waardoor ook emoties ontstaan.

Daarom wil ik je helpen. Ik wil je tonen dat het anders kan.

Om dit te kunnen, kies ik met Studio Puur nog steeds heel bewust voor non-toxische, 100% natuurlijke en biologische (huid)verzorging op een eerlijke en eenvoudige manier. Met grote aandacht voor de innerlijke

schoonheid van de vrouw combineert Studio Puur dit met aromatherapie, voedingsadvies, suppletie en Oosterse technieken om de huid vanbinnen en vanbuiten te verbeteren waarin het emotioneel, mentaal en energetisch welzijn een grote rol speelt. Ook omdat ik geloof dat je niks bent met een mooie en gezonde huid als je ogen niet stralen, sta ik 100% achter GRACE, het totaaltraject, gebaseerd op 12 jaar lang expertise en knowhow, om gracieus te verouderen.

Wat is het GRACE traject?

♥ een holistisch traject van 6 professionele gelaatsbehandelingen met gezonde, 100% natuurlijke producten aangevuld met aromatherapie, voedingsadvies en suppletie, edelsteenmassages en andere Oosterse technieken (acupressuur, gua sha, cupping, ...)
♥ uniek in België
♥ een body mind soul beleving om stralender, bewuster, vrijer en gelukkiger te verouderen met respect voor lichaam en natuur
♥ een eenvoudig plan met persoonlijke begeleiding waarin (zelf)zorg en bewustwording belangrijk zijn
♥ een duurzaam engagement waarbinnen het zelfherstellend vermogen door middel van zelfzorg rituelen en het doorgeven van kennis wordt vergroot
♥ een investering in jezelf met transformerende resultaten, tools en ervaringen met een levenslange betekenis

Wat mag je verwachten?

♥ bewustzijn, relaxatie en me-time
♥ (huid)verzorging & advies op maat afgestemd op wie jij bent
♥ duurzame en makkelijk inzetbare tools
♥ waardevolle inzichten die je leven zullen veranderen
♥ kennis en inzicht voor een vernieuwde levensstijl vol schoonheid, balans en energie
♥ de mogelijkheid om een workshop traject te volgen om opgedane kennis in je leven te integreren via zelfzorg rituelen

Dit uniek traject is een investering in jezelf. Lees hier gedetailleerd het verloop van het traject in onze digitale brochure. (download naar brochure)

Stuur ons een mail voor een verdeler van het Grace-traject in jouw buurt. (info@studiopuur.be)

♥ Gracefully, Respectfully, Aging, self(Care), Energy ♥

De sleutel ligt in jouw handen.
Ik beloof je hierin te begeleiden met alles wat ik weet en zelf ervaren heb.