Speech & The City, een unieke avond

Speech & The City, een unieke avond

16/03/2018 - 09:13

Donderdag 8 maart 2018. Een dag zoals een ander? Zeker niet! Een honderdtal mensen (lees: 95 vrouwen en 5 mannen :-) ) verzamelden zich in Gent om iets te vieren:

Speech & The City, een unieke avondSpeech & The City, een unieke avondSpeech & The City, een unieke avondSpeech & The City, een unieke avondSpeech & The City, een unieke avondSpeech & The City, een unieke avondSpeech & The City, een unieke avondSpeech & The City, een unieke avondSpeech & The City, een unieke avond

Internationale Vrouwendag!

Zes powervrouwen brachten hun verhaal over verschillende soorten thema’s op het event Speech & The City. Allemaal spraken ze over iets wat hen nauw aan het hart ligt of iets dat ze willen delen met de wereld. Om mensen te inspireren, te entertainen, te overtuigen. Om ze te laten nadenken over zaken waar je anders niet bij stilstaat. Om soms eens out of the box te denken.

De verhalen waren stuk voor stuk mooi, inspirerend of grappig. De thema’s waren divers en net dat maakte de avond zo speciaal.
Michèle Mees, Tedx speaker, beet de spits af met haar verhaal over hoe ze als jonge vrouw haar grenzen verlegde en zo leerde dat vrouwen ook een stem verdienen.
Charlotte Van Broekhoven sprak over het leven als succesvolle alleenstaande moeder en hoe ze zichzelf en haar vier kinderen staande hield door te blijven vechten en te geloven in het goede.
Elke Haeck bracht op haar eigen hilarische manier een speech over de verwachtingen in onze maatschappij die we niet allemaal waarmaken, en dat dat ook niet hoeft.
Ineke Van de Velde sprak over haar slepende ziekte, die niet zichtbaar is maar wel veel invloed heeft op haar leven en haar omgeving, ze vertelde hoe ze ermee omgaat en hoe ze het heeft omgebogen naar een kracht.
Maya Hanssens leerde het publiek meer over equicoaching en hoe mensen hun kracht kunnen terugvinden door middel van paarden.

Barbara Vandenbunder, zaakvoerster van studio puur schudde het publiek wakker met zware en choquerende feiten over onze dagelijkse verzorgingsproducten die boordevol toxines zitten. Barbara’s verhaal over de gevaren van toxische cosmetica wekte veel reactie op vanuit het publiek, mensen schijnen nog steeds niet te beseffen welke giftige stoffen ze dagelijks op hun huid smeren en wat daar de gevolgen van zijn op lange termijn. Gelukkig biedt studio puur een gezonder alternatief aan! Vraag je je af welke ingrediënten dan zo schadelijk zijn? Download hier onze lijst met schadelijke ingrediënten en screen jouw badkamerkastje!

Het event Speech & The City werd georganiseerd door Carina De Geest. Zij leidt het bedrijf ‘Spotting You’, een organisatie die vrouwelijke rolmodellen een podium, publiek en impact geeft. Inspirerende rolmodellen en hun speeches kunnen life changing zijn.

Internationale Vrouwendag was dé kans om deze vrouwen in de spotlight te zetten en ze hebben die kans met beide handen gegrepen. Benieuwd naar hoe de sfeer was? Bekijk de aftermovie hier!

Volgend jaar opnieuw? Graag!