Organicspa tips: Hoe houd je je huid gehydrateerd tijdens de winter?

Organicspa tips: Hoe houd je je huid gehydrateerd tijdens de winter?

22/12/2017 - 12:18

De winter is extra koud dit jaar en dat zullen we geweten hebben! Met deze koude temperaturen buiten mogen we niet vergeten onze huid goed te verzorgen en voor te bereiden op de winter.

Het is zeker niet slecht om je huidverzorgingsroutine aan te passen per seizoen. Sommigen onder ons kunnen kiezen voor een rijkere, vocht inbrengende crème, een serum toevoegen of wekelijks een voedend masker gebruiken voor verdere bescherming.

Net zoals we verschillende lagen kledij dragen, maakt onze huid ook verschillende lagen aan om zichzelf te beschermen. Zorg ervoor dat je 1 à 2 keer per week de dode huidcellen verwijdert door een scrub te gebruiken, op die manier kunnen de producten doordringen en je huid hydrateren. De producten van Organicspa bevatten geweldige natuurlijke oliën waardoor je huid een mooie glow krijgt.

Verzorg je huid van binnenuit

Naast een goede huidverzorgingsroutine is het ook aangeraden om veel water te drinken en gezond te eten, bij voorkeur vers voedsel dat rijk is aan Omega 3, 6 en 9 om zo een gehydrateerd en gezond welzijn te behouden.

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam dus moeten we ervoor zorgen dat we het beschermen en dat we het de voedingsstoffen geven die het nodig heeft om sterk te blijven en de koude winter te doorstaan.

Dankzij Organicspa kan je de ‘winterblues’ doorkomen met een op maat gemaakte huidverzorgingsroutine, dat beschermt, hydrateert en voedt, waardoor je huid geweldig aanvoelt.

Face exfoliant:

Deze romige scrub verwijdert voorzichtig dode huidcellen en onzuiverheden. Het helpt de bloedsomloop van het gelaat te stimuleren en zorgt voor een gladde, stralende huid. Gebruik het een tot twee keer per week, afhankelijk van uw huidtype.

Cream mask:

Dit voedend masker is perfect voor een droge huid omdat het intens hydrateert. De zachte, romige textuur van het masker helpt roodheid te verminderen, verloren vocht aan te vullen en helderheid te herstellen. Biologische karité- en cacaoboter zijn belangrijke ingredënten. Gebruik het één tot twee keer per week., Afhankelijk van uw huidtype, na de face exfoliant van Organicspa. Voor diepe hydratatie kan je het mengen met de Organicspa Rosehip Oil

Rosehip Oil:

Laat je huid herstellen en creëer een gezonde gloed in de huid met deze unieke, ultrafijne olie. Deze multi-vitamineboost is ontworpen om tekenen van vroegtijdige veroudering zoals fijne lijntjes te verminderen en te helpen bij het proces van celvernieuwing. Rosehip oil is een product dat verjongt en herstelt. Het wordt bij voorkeur ’s nachts gebruikt.

Organicspa tips: Hoe houd je je huid gehydrateerd tijdens de winter?
Organicspa tips: Hoe houd je je huid gehydrateerd tijdens de winter?
Organicspa tips: Hoe houd je je huid gehydrateerd tijdens de winter?