Inspiratiebrunch Gent

03/04/2018 - 10:34

Op maandag 26 maart was het zover: de allereerste inspiratiebrunch! Een nieuw concept is toch altijd wat extra spannend. Het was leuk om te zien dat beautyprofessionals samenkomen om meer te leren over non-toxische make-up en verzorging!

Inspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch GentInspiratiebrunch Gent

Het event startte om 10u met een verhelderend verhaal van Barbara Vandenbunder, zaakvoerster van studio puur. Ze vertelt hoe ze met studio puur begonnen is, hoe haar ogen geopend werden en waarom ze zo achter het concept van niet-toxische make-up en verzorging staat. Na een korte voorstelling van de merken die studio puur verdeelt, was er de mogelijkheid om de producten te testen.

Alexami, Organicspa, Hemporganics, Correxiko en Knocked Up Nails, alle merken die studio puur verdeelt waren aanwezig. Er was de mogelijkheid om je te laten maquilleren en alle producten te voelen en ruiken. Een betere manier om met de producten kennis te maken is er niet!

Tijdens de masterclass: “Organiseer de ultieme make-up workshop” geeft Barbara mee hoe je een goede make-up workshop kan geven, waar je financieel ook voldoende uithaalt. Ze vertelt waarom ze het woordje ‘gratis’ liever niet gebruikt en geeft tips over hoe je zelfzeker een workshop kan organiseren. De aanwezigen waren duidelijk zeer geboeid, er werden veel vragen gesteld en zo heeft iedereen iets kunnen bijleren.

De voormiddag werd afgesloten met een gezonde maaltijd, terwijl er werd nagepraat over het event. Het is duidelijk dat de aanwezigen op dezelfde golflengte zitten wat betreft natuurlijke verzorging, dat schept onmiddellijk een band! De inspiratiebrunch was zeker een succes!

Foto's door: Arne De Corte