De voordelen van een primer

De voordelen van een primer

04/07/2017 - 14:18

Ben je het ook beu dat je huid na het aanbrengen van jouw foundation niet zo egaal lijkt en glad voelt als je wel zou willen? Roodheden, acné, vlekjes en grote poriën? Je hoeft je hier niet langer aan te ergeren, er is een oplossing voor al jouw huidfrustraties! De oplossing is een primer.

Het is een basis die wordt aangebracht onder jouw foundation die ervoor zorgt dat jouw foundation egaler is en veel langer houdt, zodat je de hele dag van een mooie dekking kunt genieten! Het is zoals je je muren voorbereidt voor je gaat schilderen, dan breng je ook eerst een primer aan. :-)

Alexami heeft hiervoor een prachtig product, de 2 in 1 Hydrating Primer. Wat maakt dit product nu zo bijzonder? Deze 2 in 1 primer combineert simpelweg de voordelen van een dagcrème en een primer in één. Geen extra tijd in de badkamer!

Wat zijn nu de voordelen van het gebruik van een primer?

 • voedt, hydrateert en werkt vochtinbrengend
 • egaliseert de teint
 • verdoezelt al wat oneffenheden
 • reguleert de talgproductie
 • kalmeert roodheid
 • vult rimpeltjes op
 • verkleint de poriën
 • de make-up zal egaler ogen
 • de make-up zal langer mooi blijven omdat de primer beschermt tegen invloeden van buitenaf
 • vermindert het uiterlijk van acné
 • geschikt voor alle huidtypes

Welke ingrediënten bevat de primer?

Aloë Vera

Oude Egyptenaren verwijzen naar Aloë Vera als de “plant van de onsterfelijkheid”. Aloë Vera hydrateert de huid. Het bevat sterke ontstekingsremmende eigenschappen. Het is rijk aan vitamine C en E en bètacaroteen, deze antioxidanten hydrateren de huid en verminderen tekenen van voortijdige veroudering.

Kamille

Vroeger gebruikten Egyptenaren al kamille voor zijn vele prachtige voordelen. Kamille was één van de hoofdingrediënten bij het balsemen van de farao’s. Het is geschikt voor alle huidtypes inclusief de gevoelige huid. Dankzij de sterke ontstekingswerende eigenschappen vermindert het roodheid en ontsteking.

Witte thee

Witte thee is rijk aan antioxidanten die een beschadigde huid helpen herstellen. Witte thee voorkomt de afbraak van collageen en elastine en werkt dus als anti-aging ingrediënt om die smerige rimpels weg te houden.

Vlierbessen extract

Vlierbessen worden reeds duizenden jaren gebruikt in verschillende culturen voor hun geneeskundige krachten. Ze bevatten verschillende flavonoïden. Dit zijn natuurlijke antioxidanten die vrije radicalen in de huid verwijderen. De anti-bacteriële eigenschappen maken dit extract het geschikte ingrediënt voor acné gevoelige patiënten. De sterke ontstekingswerende eigenschappen verminderen roodheid en huidirritaties. Het verhoogt de productie van collageen waardoor de huid gladder wordt, de poriën kleiner worden en je een algemene jeugdige uitstraling krijgt. Dankzij de vitaminen A, B6, E en C is de vlierbes een krachtig genezend en anti-aging ingrediënt in onze primer.

Probeer het zelf uit en geniet van een meer soepele en jeugdige uitstraling!

De voordelen van een primer