De lactic enzyme peel is er eindelijk!

De lactic enzyme peel is er eindelijk!

20/05/2015 - 11:02

Wij introduceren een nieuwe Organicspa gelaatsbehandeling, de lactic enzyme peel. Deze gelaatsbehandeling is een intensieve, actieve peeling, speciaal ontworpen om het huidoppervlak te verfijnen, vernieuwen en verjongen. De behandeling werd speciaal in het leven geroepen om tegemoet te komen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten die ernstig bekommerd zijn om anti-aging. De lactic enzyme compound (2g) is een combinatie van puur melkzuurpoeder en enzymenrijk en krachtig gedroogd fruitpoederom zo onze AHA Rejuvenate Peel een superboost te geven!

De lactic enzyme peel is er eindelijk!De lactic enzyme peel is er eindelijk!

Deze mix zal de huid intens peelenen de PH terugbrengen naar ongeveer 3 - 3,2. De celvernieuwing zal aanzienlijk versnellen, de bovenste huidlagen zullen verzacht en verfijndworden terwijl het herstelproces en de hydratatie van de huid fel zullen verbeterd worden.

DEZE BEHANDELING IS NIET GESCHIKT VOOR GEVOELIGE, GEÏRRITEERDE OF OPEN HUID.

De behandeling omvat maar liefst 20% melkzuur, 14% AHA'S (fruitzuren), 6% enzymen, Amla en Acerola. Amla komt uit de Ayurveda en wordt er gebruikt als reinigende, ontstekingswerende en helende component. Bovendien heeft Amla een hoge concentratie vitamine C, bioflavonoïden en antioxidanten. Acerola is ontzettend rijk aan nutriënten en antioxidanten. Zijn hoge concentratie aan vitaminen zal helpen om de huid te verhelderen en te egaliseren.

Er is een kuurprogrammavan 6 behandelingen (6 tot 12 weken) vooropgesteld voor maximale resultaten en rustig opbouwen met de zuren.

De lactic enzyme peel is er eindelijk!
De lactic enzyme peel is er eindelijk!