aloë vera

De geweldige voordelen van aloë vera op je huid…

26/11/2017 - 13:54

Veel merken gebruiken water als basisingrediënt. Organicspa daarentegen gebruikt liever Aloë Vera. Waarom? Dat lees je hier!

Aloë Vera is een van de mooiste geschenken van moeder natuur. De plant groeit in het wild in tropische klimaten waar wordt geteeld voor landbouwkundige en medische toepassingen. 6000 jaar geleden werd aloë Vera al gebruikt in het oude Egypte. Ze was toen ook al gekend als ‘plant van onsterfelijkheid’. Vandaag is Aloë Vera vooral gekend voor de geweldige voordelen die ze biedt voor je huid. We hebben er enkele hieronder opgelijst:

BEHANDELING VAN ZONNEBRAND

Aloë vera helpt verbrande huid te behandelen dankzij haar krachtige en helende werking. Het werkt als een beschermde laag die ook diep in de huid indringt en werkt hydraterend. Vanwege de voedende en antioxiderende eigenschappen geneest de huid sneller! Het ingrediënt is ook rustgevend voor de huid en helpt tegen eventuele blaren en jeuk.

NATUURLIJKE MOISTURISER

Het heerlijke ingrediënt hydrateert en vult de huid intensief aan, zonder het een vettig gevoel te geven, waardoor het in de zomer perfect is voor iedereen met een vette huid.

HELPT BIJ HET BEHANDELEN VAN ACNE & ONTSTEKINGEN

Aloë Vera bevat actieve hormonen die wonden sneller doen genezen en die ontstekingsremmende eigenschappen bieden. Daardoor kan het op natuurlijke wijze onzuiverheden genezen en kan het de roodheid van de huid onmiddellijk verminderen.

WERKT HUIDVERJONGEND EN MAAKT LIJNTJES MINDER OPVALLEND

Aloë Vera bladeren bevatten een heleboel antioxidanten, waaronder Beta-caroteen, vitamine C en vitamine E die de natuurlijke stevigheid van de huid helpen verbeteren en ze gehydrateerd houdt. Het gebruik van Aloë Vera helpt fijne lijntjes die je krijgt als gevolg van veroudering te verminderen en houdt de huid elastisch.

Resultaat? Een stralende en jeugdige huid! Deze organicspa producten bevatten aloë vera:

  • Eye Gel
  • Toner
  • Gel Mask
De geweldige voordelen van aloë vera op je huid…
De geweldige voordelen van aloë vera op je huid…