Alles wat je moet weten over nutraceuticals

28/12/2017 - 14:39

Weet jij wat nutraceuticals zijn? Om het kort samen te vatten: dat zijn voedingssupplementen die bijdragen aan de gezondheid van het lichaam in het algemeen, maar ze zijn vooral toegespitst op de conditie van de huid. Wist je dat de tekenen van huidveroudering lang beginnen binnenin voordat ze zichtbaar worden op jouw huid?

De huid is een weerspiegeling

Het zou kunnen dat jij je huid al goed verzorgt met allerlei producten, maar dat je vindt dat er onvoldoende resultaat is. Je blijft last hebben van puistjes, rimpels, fijne lijntjes of zelf acné. Ergens is dat logisch. Ons lichaam is één geheel, alles werkt samen. Als je kampt met stress, te weinig drinkt of ongezond eet én te weinig beweegt, dan kan het bijna niet anders dat jouw huid daarop reageert. De huid is een weerspiegeling van wat er zich afspeelt binnenin het lichaam.

Het is natuurlijk niet gemakkelijk om altijd gezond te eten en stressvrij te leven. Het is ook onmogelijk om alle stoffen die we nodig hebben om onze huid optimaal te laten stralen, op te nemen via voeding. Dat is de reden waarom nutraceuticals zo interessant zijn. Het kost niet veel moeite om elke dag enkele pilletjes in te nemen en op die manier voldoende stoffen binnen te krijgen die goed zijn voor jouw lichaam en huid.

Natuurlijk en 100% efficiënt

De stap naar nutraceuticals wordt vaak moeilijk gezet. Vooral de vraag ‘Is dat allemaal wel zo gezond?’ wordt vaak gesteld. Het antwoord: jazeker! De supplementen van Correxiko zijn natuurlijk en bevatten geen tarwe, gluten, gist, zuivel en GMO's. Het is gemaakt zonder chemicaliën, bewaarmiddelen, synthetische zoetstoffen en kunstmatige kleur-of smaakstoffen. Correxiko streeft naar serieuze resultaten, zij doen niks anders dan huidsupplementen ontwikkelen en hebben heel wat know-how opgebouwd in dit gebied. Wanneer een product geen positief, significant zichtbaar resultaat oplevert voor uw huid, is het het Correxiko label niet waardig.

Wat kost het?

Aan de producten van Correxiko hangt best een prijskaartje, maar dat is niet zonder reden. In ‘Close Up The Skin Supplement’ zitten 60(!) actieve ingrediënten. Deze ingrediënten bieden klinisch bewezen resultaten. Als je al deze ingrediënten los zou kopen, zal het bedrag een pak hoger liggen. Bovendien is Correxiko een merk dat streeft naar resultaten. Het Skin Supplement is gecreëerd om huidcellen van binnenuit te voeden en te voorzien van een krachtige dosis aan voedingsstoffen die het verschil maken tussen een verouderende huid en een jong ogende huid.

Bekijk hier het Skin Supplement, het meest volledige supplement van de reeks dat alles biedt wat je huid nodig heeft om te stralen. Dagelijks een zakje innemen met 5 capsules is alles wat je moet doen. We raden een kuur aan van 3 maanden voor een optimaal resultaat.

Als je als voornemen voor het nieuwe jaar gekozen hebt om je huid beter te verzorgen, dan is dit een mooie start. Probeer het eens, jouw lichaam en huid zullen je dankbaar zijn!

Alles wat je moet weten over nutraceuticals