Bergkristal roller tweekoppig

Deze bergkristal roller masseert de huid van het gezicht en de hals om de teint te revitaliseren, rimpels te verminderen, verzakking en wallen te verminderen en de vermoeide huid te verbeteren. Bergkristal versterkt positieve energie en intenties.

Video:

Gebruik na het reinigen van de huid 's morgens en 's avonds. Breng een organicspa serum aan en rol dan het serum in de huid met de roller. Zeker 5 minuten masseren volgens de techniek in de video.

Energetische werking:

Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ze ook de werking van andere stenen versterken. Bergkristal wordt als een genezingskristal beschouwd. Men gelooft dat het alle chakra's in het lichaam ten goede komt en positieve intenties versterkt.

Aanbevolen huidtypes:

Omdat het alle delen van het lichaam ten goede komt, is het geschikt voor alle huidtypes en kan het worden gebruikt op een zeer gevoelige huid.

Voordelen:

  • Verhoogt de lymfedrainage
  • Verlicht wallen en zwelling
  • Verbetert de microcirculatie
  • Sluit en verstevigt de poriën
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels

Wil je de producten van White Lotus graag verdelen?

Contacteer ons