Amethist roller tweekoppig

De White Lotus Amethist Roller is ontworpen om de huid zachtjes te masseren en de lymfedrainage te stimuleren om zwelling en wallen te verminderen. Het stimuleert de bloedcirculatie waardoor de teint verbetert. Amethist wordt verondersteld de helderheid van geest en concentratie te vergroten en werd in de oudheid vaak geassocieerd met zakelijk succes en royalty. Amethist werkt tonifiërend en versterkend voor een vermoeide, dof uitziende huid. Ideaal voor dunnere huid bij ouderen. Het is uitstekend in het revitaliseren en het verbeteren van de teint.

Video:

Gebruik na het reinigen van de huid 's morgens en 's avonds. Breng een organicspa serum aan en rol dan het serum in de huid met de roller. Zeker 5 minuten masseren volgens de techniek in de video.

Energetische werking:

De amethist is vooral heel goed tegen piekeren, het malen van gedachten met als resultaat vaak hoofdpijn, migraine en slapeloosheid. Dit komt in de huidige tijd steeds meer voor.
Energetisch wordt amethist verondersteld om de geest te helpen zuiveren en de concentratie te verhogen. Het wordt geassocieerd met het derde oog en het kruinchakra en wordt gebruikt om meditatie en concentratie te verbeteren. De Amethyst werkt dus heel goed tegen hoofdpijn en migraine. Het wordt ook beschouwd als een sterk kristal van bescherming.

Aanbevolen huidtypes:

Normaal, droog, gevoelig, rijp

Voordelen:

  • Verbetert de lymfedrainage
  • Vermindert wallen en zwellingen, vooral rond de ogen
  • Verhoogt de microcirculatie
  • Koelt af en sluit de poriën
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Velen geloven vanwege de connectie met het derde oog dat de amethist roller vooral goed is in het helpen van rimpels tussen de wenkbrauwen

Wil je de producten van White Lotus graag verdelen?

Contacteer ons