Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

10 Verrassende Cadeautips voor de Feestdagen

02/12/2021 - 15:27

December is de feestmaand bij uitstek en daar horen traditioneel gezelligheid én cadeautjes bij. Voor wie dit jaar wil uitpakken met een 100% natuurlijk en ecologisch beauty geschenk hebben we 10 verrassende cadeautips opgelijst, waarmee je de feestdagen instant in een holistische sfeer hult. Dat wordt puur genieten!

Read more

Skinimalism en waarom het goed is voor je huid

21/11/2021 - 00:22

Uit een recent trendrapport van Pinterest blijkt dat we tegenwoordig té veel en té vaak huidverzorgingsproducten gebruiken, die onze huid kunnen beschadigen. Skinimalism, een minimalistische aanpak op vlak van huidverzorging, is de logische tendens die hieruit voortvloeit. Skinimalism draait om pure huidverzorging en minimalistisch make-upgebruik. De nadruk ligt op duurzaamheid, veganisme én natuurlijke en gecertificeerde organische ingrediënten.

Read more

Gracieus verouderen binnen handbereik

03/11/2021 - 17:21

Wanneer we ouder worden is het normaal dat we de veranderingen opmerken die ons lichaam ondergaat, zowel vanbuiten als vanbinnen. Het verouderingsproces heeft een invloed op al onze organen, weefsels en cellen. In deze blog legt Studio Puur je uit wat dit verouderingsproces inhoudt en hoe je het met de juiste levensstijl en huidverzorgingsproducten kan beïnvloeden.

Read more

Studio Mino Timeless Grace Collection

20/10/2021 - 18:15

Met de feestdagen in het vooruitzicht lanceert Studio Mino haar nieuwe collectie: Timeless Grace. Want dankzij minerale make-up ligt gracieus verouderen voor iedereen binnen handbereik. Dieppaars en aardetinten vormen de basis voor de collectie, die helemaal in lijn ligt met de trends van de herfst en winter van 2021. In deze blog belichten we de voordelen van minerale make-up voor de rijpere huid en het verhaal achter de collectie.

Read more

Acne: hormonaal of voedingsgerelateerd?

07/10/2021 - 23:44

Acne, dé huidaandoening die de huid ontsiert met allerhande ontstoken bultjes en bobbels ontstaat wanneer de poriën verstopt raken met dode huidcellen en (overtollig) huidsmeer (sebum). Meestal duikt de aandoening op aan het begin van de puberteit, op het moment dat hormonen ervoor gaan zorgen dat de huid meer talg produceert. Hormonale schommelingen dragen dus zeker en vast bij aan het ontstaan en de ernst van acne, maar het is niet de enige factor die bepaalt of je last hebt van deze vervelende huidaandoening. In deze blog onderzoekt Studio Puur samen met jou de relatie tussen acne, de hormoonhuishouding en voeding.

Read more
Subscribe to Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.