Studio puur workshops

Studio puur workshops

Deze trainingen workshops zijn toegankelijk voor iedereen!

Studio Puur staat voor 100% natuurlijke verzorging en cosmetica. Producten die gezond zijn voor jouw huid en jouw lichaam. Gezondheid is zoveel meer dan enkel huidverzorging. Het gaat over voeding, beweging, stress-reductie, maar ook over je goed voelen, je mooi voelen, in balans zijn.

Studio Puur wil jou helpen bij het gebruiken van haar producten, daarom hebben we Studio Puur Academy in het leven geroepen. Wij organiseren bvb make-up workshops om jou een natuurlijke make-up look aan te leren. Als kleur- en stijlexpert (www.karisma.be) heb ik een workshop ontwikkeld om jouw uitstraling te transformeren met Fashion Feng Shui.

Ook Yoga, gezonde voeding, leren ademhalen, het zit allemaal in ons programma!

Ontdek ons aanbod:

VIP WORKSHOP

Wil jij jezelf graag natuurlijk leren opmaken?
Volg dan eens een Studio Mino VIP make-up workshop!

De VIP make-up workshop is een make-up cursus in beperkte groepjes van 5 personen. Ellen De Taey (studio mino visagiste) is geschoold als visagiste en schoonheidsspecialiste. Zij leert jou stap voor stap hoe je je elke dag opnieuw op een eenvoudige en natuurlijke manier mooi kunt maquilleren.

zaterdag 12 oktober 2019, Scherpenheuvel

Interesse? Contacteer medcobusiness@telenet.be

zaterdag 9 november 2019, Desselgem

Interesse? Contacteer info@esthetiek-ls.be

Online make-up workshop

Wil jij jezelf graag natuurlijk leren maquilleren met natuurlijke make-up maar wil je dit op jouw eigen tempo doen en op een moment dat het voor jou past? Probeer dan eens een online make-up workshop!
Via een online leerplatform zal Barbara jou alles leren over het aanbrengen van make-up. Aan de hand van video's en een daarbij passend werkboek leer je om er elke ochtend op je best uit te zien zonder dat je jouw huis hoeft te verlaten.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Wil jij jezelf graag natuurlijk leren maquilleren met natuurlijke make-up?

Volg eens een online make-up workshop!