Studio puur workshops

Studio puur workshops

Deze trainingen workshops zijn toegankelijk voor iedereen!

Studio Puur staat voor 100% natuurlijke verzorging en cosmetica. Producten die gezond zijn voor jouw huid en jouw lichaam. Gezondheid is zoveel meer dan enkel huidverzorging. Het gaat over voeding, beweging, stress-reductie, maar ook over je goed voelen, je mooi voelen, in balans zijn.

Studio Puur wil jou helpen bij het gebruiken van haar producten, daarom hebben we Studio Puur Academy in het leven geroepen. Wij organiseren bvb make-up workshops om jou een natuurlijke make-up look aan te leren. Als kleur- en stijlexpert (www.karisma.be) heb ik een workshop ontwikkeld om jouw uitstraling te transformeren met Fashion Feng Shui.

Ook Yoga, gezonde voeding, leren ademhalen, het zit allemaal in ons programma!

Ontdek ons aanbod hieronder.

VIP make-up workshopWorkshop KLEUROnline make-up workshop

24 november 2018, Roeselare

10u - 12u

24 november 2018, Roeselare

14u - 17u

Vanaf eind oktober 2018

Wil jij jezelf graag natuurlijk leren maquilleren?

In deze VIP make-up workshop deel ik al mijn tips en tricks omtrent natuurlijk maquilleren met jou!

De make-up die we gebruiken is 100% natuurlijk en bevat geen schadelijke stoffen, waardoor de kans op allergieën miniem is.

Klik hier om je in te schrijven

Wil je graag je persoonlijke kleuren leren kennen? Kleuren die jou helemaal doen stralen en in harmonie zijn met jouw uiterlijke en innerlijke kenmerken? Kom naar onze workshop kleur en breng een vriendin mee als je dat graag wil. Schrijf snel in, er zijn maar 4 plaatsen per workshop.

Klik hier om je in te schrijven

Wil jij jezelf graag natuurlijk leren maquilleren met natuurlijke make-up maar wil je dit op jouw eigen tempo doen en op een moment dat het voor jou past? Vanaf eind oktober bieden wij een online make-up workshop aan!

Via een online leerplatform zal Barbara jou alles leren over het aanbrengen van make-up.

Aan de hand van video's en een daarbij passend werkboek zal je leren om er elke ochtend op je best uit te zien zonder dat je jouw huis hoeft te verlaten.

Klik hier om je alvast in te schrijven

Studio puur workshops
Studio puur workshops
Studio puur workshops