The Skin Supplement

Dagelijkse voeding voor de huid van binnenuit

The Skin Supplement

Correxiko Skin Supplement helpt jouw huid te verbeteren en beschermen door de effecten van huidschade bij ouderdom aanzienlijk te verminderen.

  • het stimuleert de productie van het lichaams eigen collageen
  • het prikkelt de versterking van de elastine vezels, wat resulteert in een strakkere huid
  • bevat hoog absorbeerbare probiotica waardoor de voedingsstoffen de huidcellen bereiken
  • het vermindert uiterlijke verouderingstekenen bij rijpe huid
  • beschermt tegen verdere celschade bij het ouder worden
  • maakt de huid gladder, stralender en zuiver

5 effectieve capsules

Het Skin Supplement is gecreëerd om huidcellen van binnenuit te voeden en te voorzien van een krachtige dosis aan voedingsstoffen - antioxidanten, probiotica, mineralen, superfoods & vitamines - die het verschil maken tussen een verouderende huid en een jong ogende huid. De tekenen van huidveroudering beginnen reeds lang binnenin voordat ze zichtbaar worden op uw huid. Daarom is het CORREXIKO® Skin Supplement het beste huidverzorgingsregime. Er is geen enkel voedingsschema dat dagelijks al deze voedingsstoffen - verpakt in de Skin Supplement capsules - bevat. Het vermindert de symptomen van huid beschadiging door celveroudering doorheen de tijd (gelaat, hals en lichaam), terwijl het ondertussen ook de huidconditie verbetert. De supplementaire, doelgerichte voeding voor uw huid zorgt ervoor dat u een gladdere, strakkere, zuivere en effen teint zal beginnen opmerken.

Dit product is vrij van tarwe, gluten, gist, zuivel en GMO’s. Het werd geproduceerd zonder chemicaliën, bewaarmiddelen, kunstmatige zoetstoffen, kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

De resultaten

Zie de stevigheid, textuur, glans en hydratatie-niveaus van de huid stijgen en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels binnen de 12 a 18 weken, na consistent dagelijks gebruik. Een verhoging van de energie kan vanaf dag 3 worden opgemerkt. Resultaten accumuleren na langdurig gebruik. De huid wordt beschermd, zuiver en egaal.

The Skin Supplement

Bekijk de details van dit product in onze webshop!

Ga naar de webshop