Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

mee-eters

Zo kom je van mee-eters af!

14/02/2020 - 13:14

Dit is de tweede blog in onze reeks over huidproblemen. Vorige keer hadden we het over die vervelende gerstekorrels en hoe je dit kan voorkomen. Vandaag gaan we focussen op comedonen, beter gekend als ‘mee-eters’.

Lees meer
Gerstekorrels: wat is het en wat kan je er aan doen?

Gerstekorrels: wat is het en wat kan je er aan doen?

31/01/2020 - 09:47

Dit is de eerste blog in onze reeks over huidproblemen. De komende weken gaan we focussen op veel voorkomende huidproblemen, waaronder acné en mee-eters. Vandaag gaan we het hebben over milia, beter gekend als gerstekorrels.

Lees meer
Bescherm jouw huid in de bergen!

Bescherm jouw huid in de bergen!

17/01/2020 - 12:01

Het is al lang geen geheim meer dat we onze huid moeten beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Rimpels, pigmentvlekken, huidverslapping, … Dit zijn maar enkele gevolgen die veroorzaakt worden door Ultra Violet stralen. In de zomer lijkt iedereen dit te begrijpen en wordt er volop gesmeerd met zonnebrandcrème. Maar wat in de winter? Is het risico op beschadiging dan zoveel minder?

Lees meer
6 goede voornemens om jouw huid te doen stralen in 2020!

6 goede voornemens om jouw huid te doen stralen in 2020!

27/12/2019 - 09:18

Het is weer zover, een nieuw jaar is gestart en de goede voornemens vliegen ons rond de oren. Ben je niet zo’n fan van goede voornemens? Het is nochtans geen slecht idee om voor jezelf enkele doelen te stellen die je dit jaar wil behalen. Geen paniek, het hoeft niet altijd sport of werk gerelateerd te zijn ;-) Streef naar een stralende en gezonde huid met deze 6 goede voornemens op vlak van huidverzorging!

Lees meer
All I want for Christmas is vegan & cruelty free skincare!

All I want for Christmas is vegan & cruelty free skincare!

20/12/2019 - 10:04

Wat staat er allemaal op jouw verlanglijstje dit jaar? Misschien heb je wel enkele verzorgingsproducten gevraagd of heb je zelf een huidverzorgingspakket gekocht om aan iemand te schenken? Een klassieker, maar altijd geslaagd! ;-) Heb je er dan ook op gelet of deze producten vegan en cruelty free zijn?

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.