Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Instant Crush Collection Studio Mino

NIEUW: Instant Crush Collection Studio Mino

09/10/2020 - 08:43

Brrr! De de zomer is nu echt voorbij, de donkere avonden zijn terug en het weer is wat ze noemen ‘typisch Belgisch’ ;-) Ben je blij dat de herfst terug begonnen is? Kaarsjes aansteken, soep maken, vroeg in de zetel ploffen met een zacht dekentje… Of geniet je meer van zwoele zomeravonden? Wij vinden het allebei wel z’n charmes hebben, MAAR, bij Studio Mino betekent de komst van de herfst… een nieuwe make-up collectie!

Lees meer
De handen ontsmetten met alcohol en ze tegelijk verzorgen, het kan!

De handen ontsmetten met alcohol en ze tegelijk verzorgen, het kan!

25/09/2020 - 09:23

Handen wassen, het was nog nooit zo belangrijk als nu. Al sinds maart wordt er extra gehamerd op onze handhygiëne, zodat het virus minder kans krijgt om zich te verspreiden. Aan elke winkel staat een flesje ontsmettingsalcohol en hoogstwaarschijnlijk heb je ook in je auto of je handtas een exemplaar zitten. We doen het tegenwoordig al zonder na te denken, uit gewoonte. Maar heb je er eigenlijk al eens bij stilgestaan dat die ontsmettingsalcohol een regelrechte aanslag is op je huid?

Lees meer
hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie: zo pak je het aan

11/09/2020 - 10:44

Hyperpigmentatie kan elk huidtype aantasten. Het kan zich uiten als sproeten, een ongelijkmatige teint, donkere vlekken of ouderdomsvlekken. Die donkere vlekken verschijnen wanneer er te veel Melanine wordt geproduceerd. De naam verklapt het al: ‘hyper’, betekent ‘erg veel’ of ‘overdreven’ en ‘pigment’ verwijst naar ‘kleur’. Maar hoe komen die vlekken daar nu?

Lees meer
(Rozenkwarts) Gua Sha Gezichtsmassage

(Rozenkwarts) Gua Sha Gezichtsmassage

28/08/2020 - 09:50

Rozenkwarts wordt vaak de ‘liefdessteen’ genoemd. Deze massage met de Rozenkwarts Gua Sha is perfect voor wat zelfliefde én de ultieme zelfzorg voor je huid.

Lees meer
Houd je huid jong met Antarcticine!

Houd je huid jong met Antarcticine!

07/08/2020 - 10:13

Huidveroudering is iets waar we allemaal mee te maken krijgen. Naarmate we ouder worden kan onze huid droog en dof worden, fijne lijntjes komen tevoorschijn en de elasticiteit van onze huid verslapt. Niet getreurd! Met de juiste huidverzorgingsroutine in combinatie met een gezonde levensstijl kunnen we de schade beperken ;-)

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.