Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Gezonde voeding = Beauty Boost

Gezonde voeding = Beauty Boost

04/10/2019 - 09:42

Onderzoek bevestigt steeds meer dat gezonde voeding bijdraagt aan verbetering van huid, haar en nagels. Maar hoe werkt beautyfood eigenlijk? Inzicht in waarom gezonde voeding werkt, geeft helder weer waarom voedingsadvies belangrijk is in de beauty branche.

Lees meer
'Biologisch' is het nieuwe 'natuurlijk'

'Biologisch' is het nieuwe 'natuurlijk'

20/09/2019 - 09:40

Meer en meer mensen worden zich bewust van het feit dat heel wat verzorgingsproducten en make-up een hoop chemische rommel bevatten. Dat is super, het is fantastisch om te zien dat we vaker stilstaan bij de ingrediënten van een product en kiezen voor “natuurlijke“ producten en zo dus giftige stoffen vermijden.

Lees meer
Gua Sha, dé huid verbeterende techniek van het moment

Gua Sha, dé huid verbeterende techniek van het moment

06/09/2019 - 13:26

Heb jij ooit al gehoord van Gua Sha, of klinkt dit als Chinees in jouw oren? Dat kan, het woord Gua Sha is namelijk afkomstig uit China!  Je spreekt het uit als ‘gwa-shah’ en betekent letterlijk ‘schrapen’ en ‘rood’. De Gua Sha is een tool die al eeuwenlang gebruikt wordt in de oude Chinese geneeskunde om de bloedcirculatie te bevorderen en het lichaam te genezen.

Lees meer
Waarom geduld een mooie deugd is, als je start met een 100% natuurlijke huidverzorging.

Waarom geduld een mooie deugd is, als je start met een 100% natuurlijke huidverzorging.

23/08/2019 - 09:35

Je hebt je eindelijk voorgenomen om goed voor je huid te gaan zorgen en over te schakelen naar pure, 100% natuurlijke producten. Wauw, proficiat! Dat kunnen we alleen maar bejubelen. Je hebt je badkamerkastje grondig uitgemest, je oude producten uitgebruikt en nu ben je helemaal klaar voor een nieuwe start. Je hebt een arsenaal aan nieuwe producten klaar staan en je bent vol verwachting over die nieuwe gezonde huid die er zit aan te komen. Spoiler-alert. Soms valt het tegen en blijft het resultaat uit, auch! In deze blog leg ik je uit hoe dat kan.

Lees meer
Heeft een vette huid ook hydratatie nodig?

Heeft een vette huid ook hydratatie nodig?

08/08/2019 - 17:00

Veel mensen hebben last van een onrustige, vette huid met acne. Het zijn echt niet enkel tieners die met deze problemen kampen! Onzuiverheden zorgen soms voor een onzeker gevoel en worden verstopt onder dikke lagen make-up… en dat is nu net één van de slechtste dingen die je kan doen :-( Maar wat kan je dan wel doen? We horen vaak dat mensen al alles geprobeerd hebben, maar geef het nog een kans! Onderstaande blog legt uit wat je kan doen aan die vette huid en waarom dat belangrijk is. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Lees meer

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.