Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Heeft een vette huid ook hydratatie nodig?

Heeft een vette huid ook hydratatie nodig?

08/08/2019 - 17:00

Veel mensen hebben last van een onrustige, vette huid met acne. Het zijn echt niet enkel tieners die met deze problemen kampen! Onzuiverheden zorgen soms voor een onzeker gevoel en worden verstopt onder dikke lagen make-up… en dat is nu net één van de slechtste dingen die je kan doen :-( Maar wat kan je dan wel doen? We horen vaak dat mensen al alles geprobeerd hebben, maar geef het nog een kans! Onderstaande blog legt uit wat je kan doen aan die vette huid en waarom dat belangrijk is. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Lees meer
De kracht van edelstenen

De kracht van edelstenen

19/07/2019 - 08:34

In onze huidige tijd hebben we meer dan ooit nood aan echte ontspanning en rust, we hebben het allemaal enorm “druk”. Toch blijkt uit onderzoek dat 50% van de mensen meer energie willen. Dat is logisch, we hebben energie nodig om al onze taken en projecten te kunnen uitvoeren.

Lees meer
Geen dagcrème gebruiken om toxines te vermijden? Geen goed idee!

Je huid niet verzorgen als alternatief voor toxines smeren? Geen goed idee!

15/07/2019 - 09:11

Vaker en vaker horen we dat verzorgingsproducten vol toxische stoffen zitten die schadelijk zijn voor onze huid en ons lichaam. Termen zoals ‘parabenen’ en ‘siliconen’ zijn allang geen onbekenden meer en we weten allemaal dat we die ingrediënten uit de weg moeten gaan. Maar waarom zouden we dan eigenlijk nog producten smeren op onze huid? Moeten we ons echt bezighouden met het uitpluizen van de ingrediënten op elk potje crème? Is onze huid niet in staat om voor zichzelf te zorgen en zichzelf te vernieuwen en onderhouden?

Lees meer
5 redenen waarom het een goed idee is om vaker een schoonheidsspecialiste te bezoeken!

5 redenen waarom het een goed idee is om vaker een schoonheidsspecialiste te bezoeken!

28/06/2019 - 09:04

Hoe vaak ga jij op bezoek bij een schoonheidsspecialiste? Sommige vrouwen gaan wekelijks, sommige gaan maandelijks en anderen gaan zelden of nooit. Lees hier waarom het wél een goed idee is om af en toe een bezoekje te plannen naar een schoonheidsinstituut voor een heerlijke gezichtsbehandeling!

Lees meer
De 4 make-up trends voor zomer 2019

De 4 make-up trends voor zomer 2019

14/06/2019 - 14:03

Is het al bijna zomer? Wij kunnen alleszins niet wachten tot de zon weer lekker veel schijnt en het perfect mogelijk is om zonder jas de deur uit te gaan! Een nieuw seizoen is niet alleen het perfecte excuus om een nieuwe garderobe aan te schaffen, ook je make-up tasje kan misschien een touch-up gebruiken. Lees hier hoe je ervoor zorgt dat je helemaal mee bent met de trends van zomer 2019.

Lees meer

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.