Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Zonneallergie of reactie op toxische ingrediënten?

Zonneallergie of reactie op toxische ingrediënten?

29/05/2020 - 09:25

Als je een gevoelige huid hebt die snel reageert, bots je vast en zeker elk jaar opnieuw op hetzelfde probleem: een goede zonnecrème vinden die de huid niet uitdroogt, die de poriën niet verstopt en die niet irriteert. Geen gemakkelijke opgave, maar het is heel belangrijk om bij blootstelling aan UV-stralen je huid te beschermen. Zo voorkom je vroegtijdige huidveroudering en verklein je het risico op huidkanker.

Lees meer
Edelstenen in de beautywereld

Jaderolling en Gua Sha, trend of effectief?

15/05/2020 - 14:18

De traditionele Chinese geneeskunde is al meer dan 2500 jaar oud, maar toch zien we dat deze Oosterse rituelen steeds meer terugkomen en ook wereldwijd in opmars zijn. Denk aan acupunctuur, shiatsu, voetreflexologie maar vooral het gebruik van Jaderolling en Gua sha. Over dat laatste gaan we het vandaag hebben, want de edelsteenrollers en Gua Sha stenen worden meer en meer een vaste waarde in de beauty wereld.

Lees meer
studio mino

Out of the box: 6 multifunctionele make-up producten

30/04/2020 - 14:57

Het feit dat we tegenwoordig in ons kot moeten blijven, mag geen excuus zijn om onze make-up producten te verwaarlozen. Meer nog, het is hét moment om jouw skills te verbeteren en eens iets anders te proberen dan jouw everyday routine. Want zeg nu eerlijk, wat heb je te verliezen? Is je make-up look niet geworden zoals je wilde? Niemand die het ziet! ;-)

Lees meer
Minerale make-up als oppepper: 5 redenen waarom je voor Studio Mino kiest

Minerale make-up als oppepper: 5 redenen waarom je voor Studio Mino kiest

10/04/2020 - 17:34

In deze coronacrisis leer ik mijn kids nog veel beter kennen. ’s Morgens hebben ze veel meer tijd om zich klaar te maken. Ik merk dat mijn jongste dochter (6) iedere dag een andere outfit kiest, met de bijhorende haaraccessoires en samen met mijn oudste dochter (10) zitten ze dan aan mijn make-up. Ik moet zeggen ze zien er altijd heel mooi uit en alles matcht, het zijn duidelijk mìjn dochters :-)

Lees meer
Back to basics

Back to basics

27/03/2020 - 21:02

Gisteren ging ik met mijn jongste dochtertje gaan wandelen, want we moeten toch blijven bewegen in dit Corona-tijdperk :-)

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.