Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Huidverzorging van de supermarkt – Wat zijn de risico’s?

Huidverzorging van de supermarkt – Wat zijn de risico’s?

05/04/2019 - 09:19

Wat neem jij allemaal mee naar huis na een bezoekje aan de supermarkt? Eten voor de hele week, enkele willekeurige spullen, misschien zelfs je huidverzorging? Dagcrème, reinigingsproducten voor het gelaat, een lippenbalsem? Dan heb ik slecht nieuws voor jou. Want ondanks dat het zo gemakkelijk is om snel een potje dagcrème mee te grabbelen terwijl je inkopen doet, zijn de producten die je vindt in de supermarkt niet de oplossing voor huidproblemen.

Lees meer
Een mooie huid begint bij de juiste reiniging!

Een mooie huid begint bij de juiste reiniging!

Een mooie huid begint bij de juiste reiniging!

22/03/2019 - 13:19

Heb je je al vaak afgevraagd waarom je huid vaak droog en trekkerig aanvoelt? Waarom ze er rood en geïrriteerd uitziet? Dit is vaak het geval bij mensen die niet het juiste reinigingsritueel toepassen, door het gebruik van verkeerde (of geen!) producten of door de verkeerde methode toe te passen. Het is nochtans echt niet moeilijk én een gereinigde huid biedt zoveel voordelen!

Lees meer
Verwen je ogen

Krijgen jouw ogen de aandacht die ze nodig hebben?

08/03/2019 - 14:34

Zijn onze ogen de spiegels van onze ziel? Ze vertonen zeker visuele tekenen van wat er met ons lichaam aan de hand is, bijvoorbeeld vermoeidheid, leeftijd, gebrek aan slaap, slechte gezondheid, …

Lees meer
Handige make-up tips voor een mooie look!

Handige make-up tips voor een mooie look!

22/02/2019 - 14:42

Droom je er ook van om er dagelijks op je best uit te zien?  Om in een korte tijd je natuurlijk op te maken en te stralen?  Om vlekkeloos mascara aan te brengen, een mooie ooglook te creëren en die rode lippenstift zonder ‘smossen’ op je lippen te smeren?  Liefst dit alles ook nog eens binnen de 15 minuten :-) Goed nieuws, want het is zeker mogelijk! Oefening baart kunst, en met de tips die wij voor jou in petto hebben moet dat zeker lukken!

Lees meer
anti-pollution

De anti-pollutie cosmetica, een hype of een innovatie?

01/02/2019 - 14:25

Elke dag worden we blootgesteld aan toxische stoffen van buitenaf. Daarmee bedoelen we fijn stof, uitlaatgassen, smog, rook, … Omdat dit allemaal niet zichtbaar is, staan we er niet vaak genoeg bij stil hoe onze huid hiervan afziet. Ga ’s avonds maar eens met een wattenschijfje over je gezicht, je zal snel merken dat het watje niet mooi wit blijft en waarom reiniging van de huid zo belangrijk is :-)

Lees meer

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.