Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Huidprobleem? Heb je al eens gedacht aan voedingssupplementen?

15/01/2021 - 14:38

Sinds jaar en dag werd gedacht dat voeding geen impact heeft op de huid, recent onderzoek bevestigt het tegendeel. Het gaat erom dat je je lichaamscellen kan herstellen. Wanneer je de lichaamscellen goed verzorgt, kan je huidproblemen vermijden of wegnemen en zélfs het verouderingsproces een stuk terugdraaien.

Lees meer

Wapen je tegen huidveroudering in 2021

22/12/2020 - 11:53

Het nieuwe jaar is gestart. Traditioneel een moment waarop we goede voornemens maken. Het is goed om af en toe stil te staan bij je doelen. Welke doelen wil je graag dit jaar behalen? Hou het wel realistisch en haalbaar, dat houdt de motivatie hoog.  Kies je in 2021 voor zelfzorg? Je lichaam en huid beter verzorgen?  Ga alvast aan de slag met onze 5 eenvoudige stappen om je huid te verzorgen en te wapenen tegen veroudering. 

Lees meer

HSP en de link met onze huid

17/12/2020 - 15:30

Wist je dat heel wat hoogsensitieve personen extra gevoelig zijn aan synthetische stoffen? 1 op 5 personen is hoogsensitief. Misschien ken je wel een hoogsensitief persoon of ben je zelf HSP. Hoogsensitiviteit is een complex persoonlijkheidskenmerk dat de laatste jaren steeds meer aandacht krijgt. Maar wat is het precies en wat is de link met onze huid?

Lees meer

Dé leukste en meest natuurlijke kerstgeschenken vind je bij Studio Puur.

07/12/2020 - 11:36

Het is weer die tijd van het jaar. Kerst staat voor de deur. Ben je nog op zoek naar een leuk geschenk voor de liefste mama, zus, vriendin, …? Verzorgingsproducten en make-up zijn ieder jaar weer populaire kerstcadeaus. Kies dit jaar voor zuivere kwaliteit en ga voor gecertificeerde biologische producten. Studio Puur geeft je 10 cadeautips voor verschillende budgetten waar iedereen blij van wordt, inclusief je huid. Veel shopplezier :-)

Lees meer

Waarom kiezen voor Studio Mino?

20/11/2020 - 09:24

Als je Studio Puur al een beetje kent, weet je vast en zeker dat wij veel waarde hechten aan schoonheid. Maar vooral aan onze gezondheid en uiteraard ook aan die van jou! ‘Non-toxic beauty’ is waar wij voor staan, onze missie is ervoor zorgen dat je mooi kunt zijn op een volledig gezonde, natuurlijke manier.

Lees meer
Abonneren op Kom alles te weten over 100% natuurlijke make-up en verzorging

Wat is Studio Puur?

Studio Puur is exclusief distributeur voor de Benelux van verschillende merken huidverzorging en make-up.

Al onze merken hebben één ding gemeen: ze zijn 100% natuurlijk (muv de nagellak) en zo biologisch mogelijk.