GRACE-Traject

Het verhaal achter het GRACE-traject, onderdeel van de Holistic Academy:

Ik geloof dat jij als beauty professional succesvol en aantrekkelijk kunt zijn met je zaak én als vrouw.

Net zoals ik ervan overtuigd ben dat elke (zelf)bewuste vrouw die houdt van een natuurlijke, gezonde en holistische aanpak op vlak van huidverjonging, op zoek is naar de juiste beauty expert om haar duurzaam en resultaatgericht te begeleiden in haar verouderingsproces. Iemand die ze vertrouwt, waarvan ze weet dat haar salon de juiste aanpak heeft die werkt op lange termijn. Want deze vrouw weet dat body mind & soul met elkaar verbonden zijn voor een stralend en natuurlijk gezond leven.

Heb jij ook moeite met ouder worden?

Kan jij moeiteloos je zaak financieel gezond houden?

Vind jij jezelf makkelijk opnieuw uit in het ondernemerschap?

Doorheen mijn verhaal van 12 jaar Studio Puur ging ik met dit alles aan de slag. Soms met de nodige weerstand leerde ik hoe ik mijn sterktes en gaven kon inzetten, hoe ik mijn valkuilen en obstakels kon transformeren en hoe ík wou ondernemen. Maar vooral hoe ik op een natuurlijke en gezonde wijze een verschil kon maken in het leven van elke vrouw.

Mijn levenswandel als kind was allesbehalve rooskleurig maar via de uitdagingen die ik tegenkwam op mijn pad als onderneemster en mijn zielsmissie die ik als een constante bron van energie bleef voelen om vrouwen te bekrachtigen via natuurlijke schoonheid en (zelf)zorg groeide ik, als onderneemster, mét Studio Puur. De inzichten in mijn levenservaringen als kind werden mijn kracht. Ik leerde mezelf aanvaarden.

(Zelf)acceptatie is de eerste stap om te groeien.

♥️ Geloof jij ook in de kracht van holistisch verzorgen maar weet je niet hoe je dit kan doen?

♥️ Wil jij ook meer rust en vreugde ervaren in je werk en je leven?

♥️ Ben jij er ook van overtuigd dat een succesvolle zaak begint met hoe jij je voelt?

Precies! Je verdient het om je mooiste leven te (be)leven, in volle verbinding met je unieke levensenergie.


Ik ervaar echter dat het veel van mijn beauty professionals ontbreekt aan tijd. Aan veerkracht en creativiteit. Aan de meest passende technieken op vlak van 100% natuurlijke huidverjonging voor hun klanten, maar ook op vlak van coaching en verkooptechnieken.

Begint het je ook te duizelen bij het overaanbod aan (online) trainingen en coachingprogramma’s voor een succesvolle zaak en financiële groei?

Voel jij je ook overweldigd door het overaanbod aan trajecten met huidverbeterende technieken en commerciële behandelingen?

Als ondernemende vrouw weet ik hoe dit voelt. Ik weet hoe belangrijk het is je in balans te voelen. De uitdagende tijden maken van dit gevoel helaas meer uitzondering dan regel. Wat is de unieke formule voor een vrijer en gelukkiger leven op privé en persoonlijk vlak? Dit is een voortdurende oefening. We voelen ons onzeker. Ken jij het gevoel dat je hierdoor met minder energie aan een nieuwe werkdag begint?

Daarom wil ik JE helpen. Hoe zou jij je voelen mocht je niet alleen méér tevreden klanten aantrekken maar ook zelf een vrijer leven leiden? Met GRACE ontwikkelde ik een uniek groeitraject. Resultaatgerichte technieken, gebaseerd op een holistische aanpak, kant-en-klare behandelingen gegoten in een traject met lifechanging inzichten voor je klant én voor jezelf, gebaseerd op jarenlange expertise. Pasklare trajecten zijn een doorbraak in jouw zoektocht naar meer omzet en een hogere productverkoop, meer rust en vrijheid.


In 7 cursusdagen leer je:

♥️ Alle kennis over Organicspa en verwerf je dieper inzicht in de werking en producten van dit professioneel, non-toxisch, 100% natuurlijk en biologisch huidverbeteringsmerk dat Studio Puur verdeelt

♥️ Alles over de impact van aromatherapie volgens de 5 elementen op het welzijn van ons fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch lichaam

♥️ Dat wij ook een energetisch wezen zijn en wat dit inhoudt, waarbij we gebruik maken van de kracht van edelstenen

♥️ Het toepassen van Oosterse rituelen en huidverjongende technieken op basis van acupressuur

♥️ De rol van gezonde en pure voeding en de invloed van suppletie

♥️ Hoe zelfzorg en rituelen onmisbaar zijn in het leven van de bewuste vrouw die op een natuurlijke en een gezonde manier wil verouderen

♥️ Dat inzicht in wie je bent, als vrouw en onderneemster je toelaat meer te ondernemen vanuit je ware kern. Hierdoor ontwikkel je bewust leiderschap om een eigen toekomst te co-creëren waarin een financieel gezonde zaak zorgt voor
stabiliteit

♥️ Dat een succesvolle en aantrekkelijke zaak begint bij hoe jij je voelt

♥️ Dat tegelijkertijd investeren in het rendement van je zaak, de huid van je klant én jezelf mogelijk is

De meerwaarde van het GRACE traject is:

♥️ je krijgt een kant-en-klaar behandelingsplan voor je klant dat zorgt voor meer rust en omzet

♥ je wordt expert in holistisch verzorgen met natuurlijke en biologische huidverjongende (gelaats)behandelingen om zo het leven van je klant duurzaam te veranderen

♥ je trekt de juiste klanten aan die jij helpt stralend, gezond en energiek ouder te worden

♥️ je leert hoe je professioneel, financieel en persoonlijk kunt groeien

♥️ je ontwikkelt spiritueel leiderschap om gematigder, vrijer en vrolijker te leven

♥ je ervaart meer financiële vrijheid

♥ via lifechanging inzichten leer je jezelf kennen, als vrouw én onderneemster

♥ je krijgt praktische en direct inzetbare tools om te ondernemen vanuit je hart

♥ een investering in jezelf met transformerende resultaten, tools en ervaringen met een levenslange betekenisBen je een gezond gedreven en bewuste beauty professional?

Geloof je in de kracht van eenvoudig en holistisch verzorgen?

Droom je ervan om succesvol en aantrekkelijk te zijn en om op een passende manier alles uit het leven te halen?

Dan is het GRACE traject voor professionals de passende investering in jezelf en in je zaak. Voor jezelf, je klant en je omgeving.

Lees hier gedetailleerd het verloop en wat jouw investering bedraagt.


♥ Gracefully, Respectfully, Aging, self(Care), Energy ♥


De sleutel ligt in jouw handen.
Ik beloof je hierin te begeleiden met alles wat ik weet en zelf ervaren heb.