The Collagen Booster

The Collagen Booster

De huid bestaat voor ongeveer 70% uit collageen. Collageen is een vitaal onderdeel van de huidelasticiteit en die jeugdige look van de huid. Jammergenoeg begint de productie van collageen af te nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar en vanaf 30 jaar begint de vermindering van collageen zichtbaar te worden aan de huid.De productie van collageen daalt ongeveer 1% per jaar, vanaf de leeftijd van 18 jaar. De huid van een vrouw wordt iedere 10 jaar met 7% dunner (dit wordt geregeld door het collageen).Vanaf de menopauze verliest de huid jaarlijks nog meer collageen. Na de eerste 5 jaar na de menopauze kunnen vrouwen tot 30% verliezen van het overblijvend collageen.

De hoeveelheid collageen dat je hebt, behouden, is één van de sleutels tot een mooie huid. De aminozuren - Glycine, Proline, Alanine and Hydroxyproline (allen terug te vinden in Correxiko® COLLAGEN BOOSTER) – zijn de hoofdbestanddelen van collageen; deze aminozuren terug aanvullen, in de juiste verhoudingen (en nog belangrijker in een absorbeerbare vorm) is noodzakelijk om een gezond niveau van collageen te behouden en zodoende huidveroudering preventief te behandelen..

Waarom The Collagen Booster?

Twee verschillende dubbelblinde, willekeurige klinische studies versus placebo-onderzoek werden uitgevoerd op vrouwen tussen de 35 en 39 jaar. Het doel van deze klinische studies was het effect te evalueren van orale inname van 10g collageen peptiden op de huid en haar tolerantie. De resultaten bewijzen dat na dagelijkse inname gedurende minstens 12 weken van COLLAGEN BOOSTER de conditie en structuur van de huid verbetert.

De resultaten

Na slechts 8 weken:

  • het anti-aging effect kan duidelijk worden gezien omdat de huidrimpels en heel diepe gevestigde rimpels verzacht werden met 26%
  • de soepelheid van de huid werd verbeterd met 19%
  • de hydratie van de huid werd met maar liefst met 28% verhoogd

Insider tip

Een snelle blik op de dosering en ingrediënten van de meeste collageen producten, toont dat de meerderheid van de fabrikanten dosissen gebruikt die veel lager zijn dan 10 gram en sommigen gebruiken niet eens collageen dat volledig uit marine-bronnen afkomstig is.

Bekijk de details van dit product in onze webshop!

Ga naar de webshop